Skromne želje

Glumci pod borom priželjkuju malo veselja, sve ostalo kupe si sami

Foto: Anto Magzan/Pixsell
histrion (1)
Foto: Anto Magzan/Pixsell
histrion (1)
Foto: Anto Magzan/Pixsell
histrion (1)
Foto: Anto Magzan/Pixsell
histrion (1)
Foto: Anto Magzan/Pixsell
histrion (1)
Foto: Anto Magzan/Pixsell
histrion (1)
20.12.2010.
u 18:10
Prvi je put Zlatko Vitez organizirao domjenak za umirovljene glumce i suradnike Histriona. Tako su jučer u Histrionskom domu svi pozvani kušali vino koje je u svojoj kleti sam radio, domaće kolače...
Pogledaj originalni članak

Prvi je put Zlatko Vitez organizirao domjenak za umirovljene glumce i suradnike Histriona. Tako su jučer u Histrionskom domu svi pozvani kušali domaće kolače i vino koje je u svojoj kleti radio sam.

– Pozvali smo sve: i scenografe i redatelje i pisce... svi koji su ikad radili s Histrionom – rekao je Vitez.

Nada Abrus pet mjeseci trudnu Barbaru Vicković nudila je mandarinkama. Barbara je otkrila da je odigrala posljednju predstavu “Berlinski zid” u Histrionu te dodala da još ne zna djetetov spol.

– Beba se još ne razotkriva, ne vidi se spol na ultrazvuku – nasmijala se Barbara.

Osim uživanja u jelima glumci su otkrili i kako se odvijaju pripreme za Božić.

– Pod bor želim samo malo zdravlja i veselja, ali znam da ću od djece nešto dobiti jer sam valjda i zaslužila – našalila se Lela Margitić.

– Najviše bih voljela da mi kuća bude puna dragih ljudi. Ostalo si sama ugodim, kupim sve čemu se radujem – dodala je Branka Cvitković koja je već po starinskim receptima ispekla kolače.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.