Nateklo mu koljeno

Giuliano vježbao za Ples sa zvijezdama pa se ozlijedio

Foto: PR fotografija
Giuliano vježbao za Ples sa zvijezdama pa se ozlijedio
30.10.2013.
u 17:23
– Ovih dana su plesni treninzi sve naporniji, a kad pogledam unatrag, shvatim da već tjednima nismo napravili ni dana pauze pa i nije čudno što me je koljeno zaboljelo – rekao je pjevač
Pogledaj originalni članak

Giuliano i njegova partnerica Marija Marinčić najozbiljnije se pripremaju za sudjelovanje u novoj sezoni emisije „Ples sa zvijezdama“ i neumorno vježbaju već dulje od mjesec dana. Svakodnevne plesne probe koje nerijetko traju i više od četiri sata rezultirale su oticanjem Giulianova desnog koljena.

– To je stara boljka, koljeno sam operirao prije desetak godina zbog lošeg starta tijekom nogometne utakmice. Ovih dana su plesni treninzi sve naporniji, a kad pogledam unatrag, shvatim da već tjednima nismo napravili ni dana pauze pa i nije čudno što me je koljeno zaboljelo. Sreća da nije i prije. Nadam se da neće postati ozbiljnije, sezona samo što nije započela. Uložili smo veliki trud i rad, ponekad pomislim da sam puno naučio, a onda kad vidim profesionalce, čini mi se da mi i ne ide toliko dobro... Veselim se suboti i prvoj emisiji, samo neka koljeno izdrži, rekao je Giuliano.

>>Giuliano: Djetinjstvo sam proveo hvatajući gušterice po kvartu

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.