jedan od rijetkih

Gibonni: Pitam se hoće li mi za 20 godina pamet biti jača od ega

Foto: pixsell
Gibonni: Pitam se hoće li mi za 20 godina pamet biti jača od ega
03.12.2010.
u 09:55
Nakon odličnog koncerta u Subotici splitski glazbenik progovorio je o sebi, odrastanju i otkrio tko mu je u djetinjstvu dao nadimak Đibuti
Pogledaj originalni članak

- Zvali su me Gibo još kada sam imao devet godina. Imao sam sreće jer trebali su me zvati Muco. Kod nas je kao na Siciliji, ljude ne zovu pravim imenima nego po njihovim manama. Ja sam mucao, ali nekim čudom jedan splitski pomorac bio je u gradu Đibutiju i on me najprije prozvao Đibuti, a poslije su me prozvali Đibo, otkrio je Gibonni srbijanskom Blicu nakon odličnog koncerta u Subotici, gdje ga je publika, kaže, oborila s nogu.

- Ove godine sam želio publici pokazati da i kad je teško i kad je velika ekonomska kriza treba praviti fešte. Problem su komunikacija i internet, zbog čega su svima dostupne informacije kako izgleda, na primer, luna-park Lady Gage. Naša primanja su takva da ulaznice ne mogu biti skuplje od 10 eura. Imamo velike potrebe, ali ih standard ne prati. Ja sam odlučio to amortizirati - obajsnio je splitski glazbenik koji jako voli i poštuje svoju publiku.

- Moja publika je načitana i dobroćudna. Svirao sam po diskotekama, ali to je bilo frustrirajuće. Vremenom se moja publika isprofilirala i ja ih sve dragocjeno držim. Nema teorije da ih ispustim, to su sve moji ljudi, kaže Gibo kojeg, kad su godine u pitanju, muči samo jedn problem.

- Mene jedino muči hoće li mi za 20 ili 30 godina pamet biti jača od ega. Sumnjam. Ali dat ću sve od sebe. Najžalosnije bi bilo da više nemam što reći i da počnem praviti usiljene ploče.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.