geri se udala

Nakon raskošne svadbe pjevačica uživa na medenom mjesecu u Cannesu

Foto: Instagram
geri halliwell
Foto: Doug Seeburg/News Syndication/PIXSELL
geri halliwell
Foto: Doug Seeburg/News Syndication/PIXSELL
geri halliwell
19.05.2015.
u 08:23
Nakon što se Geri Halliwell, bivša članica grupe Spice Girls, udala za Christiana Hornera, šefa tima Red Bull Formule 1, britanski mediji prate svaki njihov korak
Pogledaj originalni članak

Nakon što se Geri Halliwell, bivša članica grupe Spice Girls, udala za Christiana Hornera, šefa tima Red Bull Formule 1, britanski mediji prate svaki njihov korak.

Nije to nešto zahtjevno, budući da fotografije s medenog mjeseca slavna Geri objavljuje na svom Instagramu. Uživaju u Cannesu, a Geri usput pokazuje i svoju sjajnu figuru. Odmor im sigurno i treba, budući da je njihova veza naišla na brojne kritike.

Naime, Christian je zbog Geri ostavio suprugu nakon 14 godina veze. Da stvar bude gora, njegova tadašnja supruga tek je bila na svijet donijela njihovu kćer Oliviju. Njegovi roditelji navodno nisu podnosili Geri i teško su se nosili s onim što je njihov sin napravio.

>>Šef tima Formule 1 zbog spajsice ostavio ženu i šestomjesečnu kćer

>>Glamurozno vjenčanje: Udala se bivša 'spajsica' Gerri Halliwell!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.