oduševili

'Gazde' šalju video pozdrave sa izuzetno uspješne američke turneje

Foto: PR FOTO
gazde
Foto: PR FOTO
gazde
17.04.2015.
u 15:57
Već sljedeći dan po dolasku oduševili su izvrsnim koncertom u Chicagu, dan nakon ponovili isti uspjeh u Clevelandu, pa publiku digli na noge i dan nakon u Pittsburgu
Pogledaj originalni članak

Prije točno tjedan dana, poznati tamburaški sastav 'Gazde', uputili su se na svoju prvu veliku samostalnu američku turneju.

Već sljedeći dan po dolasku oduševili su izvrsnim koncertom u Chicagu, dan nakon ponovili isti uspjeh u Clevelandu, pa publiku digli na noge i dan nakon u Pittsburgu. Nakon uspješna tri koncerta, svoja tri slobodna dana iskoristili su za odmor, prikupljanje dojmova, ali i za turistički obilazak.

Gazde su poznati po velikoj bazi obožavatelja, a posebno za one koji ih vjerno prate u Hrvatskoj, poslali su i kratki video u kojem su nas obavijestili o aktualnostima iz Amerike. Kako se ipak nalaze na svojoj prvoj samoslatnoj velikoj američkoj turneji, nema puono vremena za odmaranje, jer ih već danas čeka koncert u San Jose, a prije povratka u Zagreb, na rasporedu su još i Los Angeles i New York.

Presretni reakcijama publike, ali i činjenicom kako su skoro svi koncerti rasprodani, zaista se čini kako 'Gazde' žive svoj san. Vjerujemo da će se vratiti doma puni dojmova, a nakon toliko godina duge karijere, to su svakako i zaslužili.

>>Gazde uoči američke turneje: Sviramo dobro, a osjećamo se još bolje!

>>Gazde najavljuju američku turneju, prvi koncert već u petak

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Mona-Mo
Mona-Mo
11:58 18.04.2015.

Bravo!!