Farma

Gazda Josip podijelio dukate, dvojicu farmera posebno nagradio

Foto: Screenshot
farma
Foto: PR FOTO
farma
Foto: Nova TV
farma
Foto: Nova TV
farma
Foto: PR FOTO
anamarija , farma
Foto: PR FOTO
farma
11.09.2015.
u 10:48
Svi su farmeri i farmerice dobili po jedan dukat, osim dvojice farmera koji su se posebno iskazali svojim radom i zalaganjem na Farmi
Pogledaj originalni članak

Farmeri su nakon uspješno obavljenoga sajma došli na Farmu i donijeli namirnice koje su ondje kupili. Osim što su prodali dio svojih proizvoda koje su donijeli na sajam i kupili potrebne namirnice, Gazda Josip objavio je kako im je ostalo i dukata za podijeliti.

Napravio je popis i počeo dijeliti dukate. Svi su farmeri i farmerice dobili po jedan dukat, osim dvojice farmera koji su se posebno iskazali svojim radom i zalaganjem na Farmi.

Aldo i Ivan dobili su po dva dukata, na opće oduševljenje i pljesak svih ostalih farmera. Njihov je rad i zalaganje na imanju Gazda Josip očigledno primijetio i odlučio adekvatno nagraditi.

Ipak, glavno pitanje koje je nakon svega sinulo farmerima bilo je zašto nemaju alkohola... Gazda je preraspodjelio zadatke pa je Blaženki i Sari pripala briga o vrtu, dok je Miriam povjerena briga o Sili, što je Marija izrazito teško podnijela. Vezala se za nju, posebice s obzirom na to da želi postati terapeut za životinje. Miriam vjeruje da bi se Marija također dobro brinula za psa, jedino joj je žao što je na sastanku izrečeno kako ima i važnijih stvari od brige za psa.

I u ovoj sezoni pokazuje se kako je jedna od najtežih stvari nahraniti četrnaestero ljudi, a pritom paziti da svatko dobije dnevni obrok te da ne nestane hrane za sutrašnji dan. Anna se već samim ulaskom u kuću nametnula kao šefica kuhinje, no čini se kako će joj najdraži zadatak prisjesti.

– Ja više od danas ne kuham, ima nas tu dosta! Svi se bune da sam ja samo tu, da niti sam uzela motiku niti išta – potužila se Anna Gazdi Farme.

Glavnu raspravu pokrenut će Sara i njezin komentar upućen Anni da se primi motike. – Da si ti znala kako se kopaju krumpiri, ne bi išla u onim čizmama u kojima si krenula i znala bi da trebaš uzeti motiku – poručila je Sara Anni, na što joj je ona oštro odgovorila neka se pribere jer ona ima 35 godina i malo više iskustva u vrtu.

>>Anamarija priznala Farmerima: Jesam, pa što? Izoperirana sam!

>>Matija: Nema smisla da smo mi gladni, a imamo hrane na prodaju

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.