Velika sreća

Franka zahvalila na lijepim željama i otkrila kako od milja zove sina

Foto: Instagram
Foto: Instagram/Wanda Nara
Franka i Vedran
Foto: Instagram
Foto: Promo
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL
Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL
Foto: instagram.com/frankaofficial
Vedran Ćorluka i Franka Batelić
Foto: Instagram
Foto: instagram.com/corlukav05_14
Vedran Ćorluka i Franka Batelić
07.01.2020.
u 09:35
Uz zahvalu na lijepim željama, pjevačica je poručila i kako prava avantura počinje tek sada.
Pogledaj originalni članak

Franka Batelić i Vedran Ćorluka ove nedjelje postali su roditelji. Pjevačica je u Petrovoj bolnici rodila sina Viktora, a sretnu vijest oboje su  odmah podijelili s obožavateljima putem društvenih mreža.

Brzo su se zaredale čestitke poznatih Hrvata i brojnih Ćorlukinih bivših suigrača iz naše reprezentacije s kojima je 2018. godine na Svjetskom prvenstvu u Rusiji osvojio srebro. 

"Hvala svima na lijepim željama i porukama i čuperak Viktor zahvaljuje. Sad tek kreće avantura", napisala je Franka na Instagramu.
Dolazak sina na svijet nogometaš je proslavio istog dana sa svojim dugogodišnjim prijateljima i obitelji u kvartu u kojem je rastao - 
Sloboštini.  Uoči blagdana, Franka nam je otkrila svoje želje za 2020.:

"Za 2019. nisam imala želja i onda mi je ona donijela najljepši poklon. Neka bude sve ovako kako jest, privatno i poslovno. Sreće, zdravlja, ljubavi, puno plesa, smijeha i dobre nove glazbe. Jedva čekamo da stigne beba i sve će se nakon toga posložiti."

Foto: Instagram

Nogometaš i pjevačica u vezi su od 2012. kada su prvi put snimljeni zajedno na paškoj plaži Zrće. Nakon SP-a u Rusiji par se i vjenčao, a svadbena ceremonija održana je u istarskom mjestu Balama. Vedranu je kum na vjenčanju bio brat Hrvoje, a Franka je za kumu odabrala dugogodišnju prijateljicu Stefani Vozilu.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SF
sinisa.fezi@gmail.com
23:52 07.01.2020.

Čestitam mami i tati a najviše malom Viktoru. Sretno 😊