Prošlo je 14 godina

Filmska ekipa romantičnog hita 'Zapravo ljubav' opet je na okupu, pogledajte kako izgledaju danas

Foto: Youtube Screenshot
zapravo ljubav
Foto: Youtube Screenshot
Zapravo ljubav
Foto: Youtube Screenshot
Zapravo ljubav
Foto: Youtube Screenshot
Zapravo ljubav
23.03.2017.
u 11:30
Redatelj Richard Curtis 14 godina poslije odlučio je obožavateljima pokazati kako njihovi omiljeni likovi izgledaju danas i snimio je desetominutni kratki film i to u povodu Dana crvenih nosova.
Pogledaj originalni članak

Vrijeme Božića i sedam parova različitih ljubavnih priča dovoljno su dobri 'sastojci' za romantičnu komediju, a kada ovome pridodate i glumačku postavu u kojoj su Keira Knightley, Emma Thompson, Colin Firth, Hugh Grant, Liam Neeson onda znate da imate filmski hit, a taj hit se zove "Zapravo ljubav".

Film je snimljen 2003. godine i od tada se nalazi na samom vrhu filmova ovog žanra. Redatelj Richard Curtis 14 godina poslije odlučio je obožavateljima pokazati kako njihovi omiljeni likovi izgledaju danas i snimio je desetominutni kratki film i to u  povodu Dana crvenih nosova.

Iz kratkog trailera koji je objavljen teško je zaključiti u kakvim su odnosima danas parovi koje smo gledali 2003. u filmu, ali glumci u traileru pozivaju obožavatelje da pogledaju tko je od njih ostario, tko se još dobro drži unatoč godinama...

Što se točno dogodilo sa sedam parova iz filma gledatelji BBC-a 1 saznat će sutra kada se premijerno prikazuje ovaj desetominutni film nazvan "Red Nose Day Actually" koji će se na NBC-u prikazati 25. svibnja, a film će pomoći u prikupljanju novaca za djecu koja žive u siromaštvu.

- Nisam ni sanjao o tome da ću pisati nastavak filma "Zapravo ljubav", no bilo je zabavno snimiti desetak minuta kako bismo doznali što se dogodilo sa svim likovima - kazao je Curtis. 

>>Hugh Grant crvenim tepihom konačno prošetao s 22 godine mlađom djevojkom

>>'Pristao sam zbog Belme. Da se makne od ocvalog supruga. Za razliku od Mirze ja radim mušku djecu!'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz