Premijera

Filip Fantoni predstavlja sunčani singl o simpatičnim susjedama

16.05.2018.
u 15:00
Singlovi "Komedija tragedija" i "Mexico" najavljuju Filipov drugi studijski album,
Pogledaj originalni članak

Nakon zapaženog singla "Komedija tragedija", zagrebački glazbenik Filip Fantoni predstavlja pjesmu i videospot "Mexico".

Riječ je o veselom, melodičnom i radiofoničnom, pravom "proljetno - ljetnom" singlu. Glazbu i tekst potpisuje Filip Fantoni, a aranžman su napravili Bruna Matić, Jurica Hotko, Srđan Sekulović - Skansi i Filip Fantoni. Za glazbenu produkciju je zaslužan Srđan Sekulović - Skansi,  mastering je radio Dragutin Smokrović - Smokva, dok je redatelj spota Doringo.

"Mexico je ljetni, veseli, sunčani singl o simpatičnim susjedama, koje svi mi imamo i koje bi ponekad rado poveli sa sobom u Mexico. Pjesma je stara 12 godina, ali je dugo čučala u ormaru i čekala pravi trenutak te pravi aranžman. Kad sam već skoro zaboravio tu pjesmu, izvadili smo ju na snimanju kao zadnju i u roku od pola sata je bila gotova i snimljena... Jednostavno je samo "legla" prirodno, bez puno filozofije. Počeo sam svirati Mexico, bend se "ukopčao" i "sjela" je na prvu!" - kaže Filip.

Filip Fantoni je zagrebački glazbenik, svoje glazbeno putovanje započeo je u grupi Popper krajem 90-tih, s kojom je objavio nekoliko zapaženih singlova. Samostalnu karijeru započinje 2012. godine, a 2014. objavljuje debitantski album "Note i boje". Album je iznimno dobro prihvaćen kod publike i glazbenih kritičara, dok su pjesme "Ines", "Tamo gdje spavaju tramvaji", "Ti si samo ime" i "Škiljiš" zauzela vodeća mjesta na TOP listama raznih radio postaja. 

Singlovi "Komedija tragedija" i "Mexico" najavljuju Filipov drugi studijski album, koji je u cijelosti snimljen u zagrebačkim studijima NLO i Smotke Sound Studio, a biti će objavljen tijekom tekuće godine.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.