Gospodin Savršeni

Fatalni Goran priznaje: Jedna djevojka odmah mi je zapela za oko

Foto: RTL
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
19.11.2018.
u 13:10
Večeras u 21 sat na RTL-u počinje show "Gospodin Savršeni"
Pogledaj originalni članak

Večeras počinje uzbudljiva ljubavna avantura prepuna emocija i ljubavnih zapleta u kojoj će, ako bude imao sreće, fatalni Goran Jurenec pronaći ženu svog života.

RTL-ov Gospodin Savršeni danas će upoznati 19 prekrasnih djevojaka koje trebaju ostaviti što bolji prvi dojam jer će već u drugoj epizodi Goran odlučiti koje četiri natjecateljice napuštaju show.

„Ima jako puno zgodnih cura. Toliko djevojaka odjednom, a sve se bore samo za mene. Teško je nakon kratkog razgovora zaključiti koja mi se stvarno sviđa, no moram priznati da su neke više došle do izražaja i jedna djevojka mi je odmah zapela za oko“, otkriva  Jurenec.

Kako će proći upoznavanje i koja je to ljepotica Gospodinu Savršenom posebno zapela za oko – pogledajte u prvoj epizodi showa ''Gospodin Savršeni'' večeras u 21 sat na RTL-u!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

LU
Lujo123
13:27 19.11.2018.

primitivizam do neba!!!

TH
than
13:55 19.11.2018.

Poslije debelih ide "savršeni". Ispiranje mozga se i dalje nastavlja.

Avatar tituš
tituš
13:27 19.11.2018.

Čime se vi bavite, baš kao i taj usrani tv kanal! Kanalizacija zapravo!