Farma: More i Maslina

Farmeri se razuzdali na zabavi: 'Ja imam najviše senzualnosti i seksepila'

Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
03.12.2020.
u 16:10
Ulogu glavnog zabavljača preuzeo je Prince koji je farmere zarazo ritmom tradicionalnih afričkih pjesama. „Dobra večer, ja se zovem Prince, a ovo je Afrička noć“, povikao je te tako obilježio svečani početak slavlja, a farmom su se proširili zvuci bubnjeva i pjesme.
Pogledaj originalni članak

Uz malo mašte, svaki dan na Farmi nova je prilika za zabavu i veselje, a to su dokazali domišljati farmeri koji su odlučili organizirati Afričku noć. Ulogu glavnog zabavljača preuzeo je Prince koji je farmere zarazo ritmom tradicionalnih afričkih pjesama. „Dobra večer, ja se zovem Prince, a ovo je Afrička noć“, povikao je te tako obilježio svečani početak slavlja, a farmom su se proširili zvuci bubnjeva i pjesme.

Dobru zabavu nije mogla pokvariti ni jaka kiša, koja je farmerima poslužila kao rekvizit za još luđi provod i ples na kiši. „Plesali smo kao u Africi, to je ta energija iznutra“, rekao je Prince koji se osjećao kao da je ponovno u rodnoj zemlji. „Preponosan je, presretan! To je njegova večer, slavimo njegovo podrijetlo, njegove običaje, njegovu tradiciju. Uživjeli smo se u uloge i stavili smo boje po sebi“, rekla je Maja koja se potpuno prepustila ritmovima ludila.

„Mislim da najviše koketnosti, zavodljivosti, prirodnog nekog momenta senzualnosti i seksipila imam ja“, priznala je Maja ranije toga dana, a to je i dokazala tijekom Afričke večeri ukravši pažnju svojim energičnim plesom na kiši. Atmosferi nisu mogli odoljeti ni ostali farmeri koji su također sudjelovali u nezaboravnom plesu dok su u glas pjevali poznatu melodiju.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MO
montello
18:34 03.12.2020.

nema tu nikakvog prijateljstva

Još iz rubrike Showbiz