'Mir i ljubav'

Evo što bi Miss SAD-a poručila teroristima

Foto: Reuters/PIXSELL
Evo što bi Miss SAD-a poručila teroristima
26.01.2015.
u 10:20
Odgovor Miss SAD-a Nie Sanchez na jedno od pitanja koje joj je jučer postavljeno na natjecanju za Miss Universe u Miamiju izazvao je podsmjeh nekih korisnika na Twitteru
Pogledaj originalni članak

Odgovor Miss SAD-a Nie Sanchez na jedno od pitanja koje joj je jučer postavljeno na natjecanju za Miss Universe u Miamiju izazvao je podsmjeh nekih korisnika na Twitteru.

Niu Sanchez, naime, jedan od sudaca natjecanja, boksač Manny Pacquiao upitao je koju bi poruku poslala globalnim teroristima. Sanchez bi im poručila da vole i budu miroljubivi, javlja Mashable.

Sanchez je inače na jučer održanom 63. izboru za Miss Universe proglašena prvom pratiljom. Titulu Miss Universe odnijela je Kolumbijka Paulina Vega.

>> Pogledajte kako je lijepa Ivana predstavila Hrvatsku

GUVERNERKA ZGROZILA AMERIKU

'Bio je gadan i zao. Smrdio je i ganjao djecu. Jarac je poskočio i ispalila sam hitac'

Priznanje je objavila u svojoj knjizi „Nema povratka“ koja je mješavina autobiografije, političkih analiza napada na demokrate, kako bi lustrirala odlučnost da provodi teške odluke. Svoga psa Cricketa odvezla je do šljunčare i jednostavno ga upucala. "To nije bio ugodan posao, ali morao se obaviti", napisala je. Kad ju je već uhvatio trenutak iskrenosti, političarka na koju Trump ozbiljno računa, priznala je i da je usmrtila jarca kojeg je držala njezina obitelj

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz