DOČECI NAŠIH POZNATIH

Olimpijac u 2019. - svadbom!, Ella u Londonu, a Jelena Veljača se kupala na -7

Foto: Instagram kolaž
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
01.01.2019.
u 08:51
Mnogi od njih 'najluđu noć u godini' proveli radno, zabavljajući razdragane obožavatelje po klubovima ili trgovima neki su uspjeli ukrasti koji trenutak za sebe i svoje prijatelje te ispratiti Staru godinu sa stilom.
Pogledaj originalni članak

Spontani tulumi, organizirane zabave, dočeci po trgovima ili intimne večere kod kuće – velik je izbor načina za ulazak u novu godinu. Ipak,  najbitnije  je biti s ljudima koje najviše volimo.

To dobro znaju i naši slavni, pa iako su mnogi od njih 'najluđu noć u godini' proveli radno, zabavljajući razdragane obožavatelje po klubovima ili trgovima neki su uspjeli ukrasti koji trenutak za sebe i svoje prijatelje te ispratiti Staru godinu sa stilom.
 Zanimljivo je godinu započe dvostruki srebrni s Olimpijskih igara u Riju, Damir Martin koji se na Silvestrovo vjenčao s djevojkom Ivanom Cvetnić, a otkrio je to na Instagramu.

Foto: Instagram

Otputovati nekamo za praznike je uvijek bila dobra ideja koju mnogi korite kako bi se odmorili i napunili baterije, pa su neki od naših slavnih praznike proveli izvan države. 
Influencerica Ella Dvornik  odlučila je ovu veselu noć provesti sa svojim zaručnikom Charlesom u Londonu, te je svoje mnogobrojne pratitelje obradovala fotkama s dočeka i dokazala da se nije zaboravila zabavljati ni sada kada je postala majka.

Foto: Instagram

 

Pjevačica Severina Kojić zimske praznike provodi sa suprugom Igorom na Maldivima, a sudeći po njihovim ozarenim licima, sretni su što su se napokon malo uspjeli odmoriti.

 

Glumica i scenaristca Jelena Veljača dočekala je Novu godinu  na Kopaoniku u Srbiji, gdje je trenutno na skijanju i gdje se s malom Lenom kupala na -7 °C .

 

Kućni tulum većina ljudi smatra najboljim načinom proslave Nove, pa su se tako Nataša Janjić i Nenad Mendačić super proveli doma s prijateljima.

Foto: Instagram

Jednako su Staru godinu otpratili i Nevena Rendeli i Mak Vejzović. koji su otkrili da će na kućni tulum povesti i novu bebu.

Foto: Instagram

Istu ideju imale su Lana Klingor, Martina Tomčić i Ana Miščević, koje su zajedno kuhale  i tulumarile, te izbjegle gužve u klubovima.

Foto: Instagram

Od onih koji su doček proveli radno, najrevniji na društvenim mrežama bili su Luka Nižetić, Nina Badrić i Tony Cetinski.

Luka je nastupao na Viru, a na Instagramu je prije nastupa snimao razne akrobacije, dok su Nina i Tony bili presretni što će Novu dočekati upravo na Stradunu.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
09:34 01.01.2019.

Veljača-prevrtača

CO
Cosinus
09:48 01.01.2019.

Koji jad. I to bi nam trebali biti uzori.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
12:30 01.01.2019.

a šta smo to Bogu zgriješili da nam ulazak u Novu godinu kvarite uratkom u kojem su glavne uloge Severina i Ella Dvornik ? Zbilja ste dno dna.....