nove fotografije

Evo kako je izgledalo drugo vjenčanje Ljupke Gojić i Mihaela Mikića

Foto: Instagram
Ljupka Gojić
Foto: Instagram
Ljupka Gojić
Foto: Instagram
Ljupka Gojić
Foto: Instagram
Ljupka Gojić
Foto: Instagram
Ljupka Gojić
Foto: Instagram
Ljupka Gojić
Foto: Instagram
Ljupka Gojić Mikić
Foto: Miley Cyrus/Twitter
ljupka gojić
21.01.2014.
u 17:53
Nakon što je u ponedjeljak objavila fotografiju s vjenčanja, Ljupka je i na društvenim mrežama prikazala kako je izgledao vikend tijekom kojega su se vjenčali
Pogledaj originalni članak

Iako kažu da je sedma godina braka kritična, za bivšu manekenku Ljupku Gojić i nogometaša Mihaela Mikića pokazalo se suprotno. Da njihova ljubav cvjeta nakon svih tih godina, pokazali su ovog vikenda potvrdivši ponovno bračne zavjete, ali ovog puta u crkvi.

Nakon što je u ponedjeljak objavila fotografiju s vjenčanja, Ljupka je na društvenim mrežama prikazala kako je izgledao vikend tijekom kojega su se vjenčali. Uz kuma Igora Bišćana i njegovu suprugu Mariju, crkveno vjenčanje proslavile su i Ljupkine prijateljice Iva Balaban, Iris Androšević Pinjuh i druge.

– Malo smo se veselili i ovaj vikend – napisala je Ljupka ispod jedne od fotografija.

Par posljednjih nekoliko godina živi u Japanu, gdje Mikić igra za nogometni klub Sanfrecce Hiroshima, dok su crkvene zavjete potvrdili u Zagrebu.

>>Lijepa Ljupka Gojić u zlatnoj haljini rekla 'da' suprugu Mihaelu Mikiću

 
Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

ĆA
ćaćaća
19:07 21.01.2014.

ma bitno da je sve spontano :)))

Avatar maladala
maladala
18:47 21.01.2014.

Pa tko su ovi mili bogo?????????

LO
lopti28
19:12 21.01.2014.

U kojoj je ovo crkvi?Jel ovo u pravoslavnoj,pošto je ona pravoslavka?