Zanosna kućanica

Eva Longoria Parker snimat će reality o svom restoranu Beso

Foto: Reuters
Eva Longoria Parker snimat će reality o svom restoranu Beso
26.06.2010.
u 11:39
Glumica se neće pojaviti ispred kamera jer pozabavila produkcijom ovog projekta. Reality će pratiti rad njenih zaposlenika, njihovu kreativnost u kuhinji i snalaženje s gostima.
Pogledaj originalni članak

Lijepa glumica Eva Longoria Parker osim uspješne glumačke karijere ima jednako uspješnu ugostiteljsku praksu. Zato će njen restoran Beso u koji rado zalaze poznate face postati glavno mjesto radnje novog reality showa. - Mene nećete vidjeti u showu jer će glavni junaci biti moji zaposlenici koji će po cijeli dan pratiti tv kamere i bilježiti kako oni rade - objasnila je 35-godišnja Eva koja će se baviti produkcijom ovog realityja. Taj dio posla je jako fascinira pogotovo što želi gledateljima prenijeti neke od priča sa područja Latinske Amerike a na tome intenzivno radi. U ovom realityju, zvijezda popularne serije "Kućanice" sigurno neće spomenuti jednu ružnu epizodu u povijesti svog restorana kada su je dva menadžera restorana tužila jer nisu bili zadovoljni kako se ponašala prema njima.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

UK
Ugo Kajvez
08:20 29.06.2010.

Nikad čuo za ovu ...... gubitak vremena ..... i virtualnog prostora ........

Još iz rubrike Showbiz