Usidreni

Eva Longoria i Tony Parker ispred dubrovačkih zidina slavili ljubav

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
eva
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
eva
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
longoria (1)
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
longoria (1)
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
longoria (1)
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
longoria (1)
Foto: Pixsell
eva longoria
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
eva (1)
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
eva (1)
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Eva Longoria
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Eva Longoria
07.07.2010.
u 18:01
Usidreni na moru ispred romantičnih dubrovačkih zidina s prijateljima su se častili ukusnim delicijama i najfinijim hrvatskim vinima.
Pogledaj originalni članak

Prije točno tri godine na današnji datum glumica Eva Longoria ušla je u parišku vijećnicu. Sa širokim osmijehom na licu mahnula je fotoreporterima i skrila se u zgradi. U njoj se preodjenula u pahuljastu, bijelu vjenčanicu te ispred oltara stala pokraj voljenog Tonyja. Jedno su drugome rekli “da” i zavjetovali se na vječnu ljubav. Sretan čin, vezivanje u bračnu zajednicu malo poslije potvrdili su još jedanput – u crkvi Saint-Germain l’Auxerrois pred oko 250 svjedoka.

Treću, sretnu obljetnicu veze njih dvoje ove su godine proslavili na našoj obali. Kako neslužbeno doznajemo, današnja, brodska fešta trajala je cijeli dan. Usidreni na moru ispred romantičnih dubrovačkih zidina s prijateljima su se častili ukusnim delicijama i najfinijim hrvatskim vinima. Lijepa glumica sreću je podijelila i s obožavateljima na društvenom servisu Twitteru.

– Sretna obljetnica, medeni zečiću – čestitka je koju je posvetila sedam godina mlađem suprugu, košarkašu Tonyju Parkeru. Godišnji odmor kojim su počastili jedno drugo počeo je u Španjolskoj u koju je Eva morala svratiti zbog posla. Njihovo putovanje zatim se nastavilo preko Venecije do naše obale.

Na jahti koju plaćaju 650 tisuća kuna tjedno dosad su obišli Zadar, Šibenik, Dubrovnik, a za dva dana otići će u Vodice.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

UD
Utjerivać dobroga
13:03 08.07.2010.

kakva je to uživancija. ljetovanje na jahti. more, sunce. jeste li vidli kako je njezin frajer dobro pocrnio?

IM
imezavečernji
16:05 08.07.2010.

Ova novinarka bi mogla pisati one romane za wc koje izdaje jedan naš ženski tjednik. Članak je toliko odvratno sladunjav da je čak i simpatičan! :-) Meni je žao jadne žene... Eva zjeva! Eva šeće! Eva na štandu! Senzacija!!! Eva ide na wc!!!

Još iz rubrike Showbiz