Zbog ljubavi

Emotivan status naše voditeljice kojoj je Amerika postala novi dom

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: tomislav miletić/pixsell
04.01.2018.
u 09:06
Petra Nižetić u statusu na Instagramu otkrila je kako je 2017. godina prva godina u kojoj se nije prošeta rivom u Splitu niti je zagrlila svoje voljene
Pogledaj originalni članak

Zbog ljubavi prema Sinjaninu Frani Masteliću splitska voditeljice Petra Nižetić spakirala je kofere i odselila se u San Francisco u kojem je počela graditi novi život sa suprugom Franom.

Da taj potez nije jednostavan i da joj je donio velike, ali i pozitivne promjene Petra je istaknula u emotivnom statusu koji je napisala na Instagramu, a u kojem se osvrnula na godinu iza nas i kojim je raznježila svoje pratitelje. 

 

 

- Dvisedamnaesta je prva godina koju nisam provela u Hrvatskoj. Ni dana. Prva u kojoj nisam zagrlila ćaću, mater, brata, bake svoje, psa.  Prije koje poznajem još od osnovne škole. Prva u kojoj nisam popila kavu na Rivi, otišla u spizu na Kvatrić, bacila se u more na Kaštelet.  Dvisedamnaesta je također godina u kojoj sam izgradila topal dom na drugom kraju svita s ljubavi svog života i započela divna neka prijateljstva, u zemlji koju sam, priznajem, jako podcijenila, a koja me svakim novim danom i putovanjem, sve više, ostavlja bez daha. Dvisedamnaesta je bila godina snažnih emocija i promjena...šaka suza, vrića smija.  Ća je život vengo fantažija!

Pogledajte gdje su i što rade nekade poznate TV voditeljice i urednice

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

KR
kruti196
10:44 04.01.2018.

drama!! !

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
16:37 04.01.2018.

Baš da vidim koliko ce to dugo? Kladim se da slijedi nostalgija za morem.

Avatar Hrvatska-Cuga
Hrvatska-Cuga
09:14 04.01.2018.

San Francisco je dovoljno daleko od doma da se možeš opustiti, razviti, napredovati i sramotu zaboraviti.