'NIJE PRIRODNO'

Ellu Dvornik napala pratiteljica jer je poljubila kćer u usta, a ona odgovorila bez dlake na jeziku

Foto: Instagram
Ella Dvornik
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ella Dvornik
Foto: Instagram
Ella Dvornik
Foto: Instagram
Ella Dvornik
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Ella Dvornik
Foto: Krasnodar Peršun/HRT
Ella Dvornik
Foto: Facebook
Foto: Instagram
Ella Dvornik
06.07.2020.
u 18:32
Nakon što je na svom Instagramu objavila niz fotografija s kćerkicom Balie, javila se pratiteljica koja je pokrenula raspravu.
Pogledaj originalni članak

S Balie u rukama i osmijehom na licu, Ella Dvornik je obukla ljetne komade odjeće i nizom slika poručila obožavateljima da se idući vikend spremaju zaputiti na more. Na jednoj od vedrih fotografija, Ella je poljubila kćerkicu u usta, a to je izazvalo čitavu raspravu u komentarima.

Neki su samo komentirali njezin stajling i poziranje, ali neki su oštro osudili njezin potez.

- Zašto je ljubiš u usta? Nije prirodno ni normalno. Čak i psiholozi kažu da to nije dobro za djecu- upitala je jedna pratiteljica koja je naišla na djelomično odobravanje upita, ali i na posve suprotno mišljenje. Među brojnima koji su komentirali, odgovorila joj je i Ella.

Foto: Instagram
Ella Dvornik

- Samo sam čekala. Ja sam tatu i mamu ljubila u usta i vidi me sad - luda kao šiba - kazala joj je.

Blogerica je prije nekoliko tjedana objavila smiješnu situaciju iz svakodnevice koja joj se dogodila jedne večeri. Napisala je scenarij odlaska u krevet nakon što je tek uspavala bebu. Njezinu objavu prenosimo u cijelosti:   

''Ulazi Charles u sobu dok beba spava. Ja: Aj uđi tiho, a ne kao dinosaur probudit ćeš bebu On: Ok, tiho sam. Klapaće šlapama, teško diše, šuška poplun, iskašljava se, pumpa Ventolin. Otvara mobitel, oslijepio i mene i paukove u sobi. Beba: muva se po krevetu i stenje. Ja: Dobro koji dio budi tiho nisi shvatio i smanji taj ekran, vidim ti kroz kožu. On: Pa tiho sam što hoćeš? Ja: Ako se beba probudi tvoja je. On: ekran crn, prestaje disati...'' podijelila je Ella na Instagramu i u kratkom roku nasmijala velik broj fanova.

Foto: Pixsell, Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Zaključila je objavu napisavši: "Muževi...Čemu uopće služe".

Pogledajte koji su se hrvatski estradnjaci izborili za saborsku klupu!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PI
Piksy
21:51 06.07.2020.

Meni je ona bas fora..i curice su joj preslatkeee

Avatar Kalladin
Kalladin
19:34 06.07.2020.

Možda muževi služw tomu da ih ljubiš u usta?... ah šta ja znam, ova nova vremena uzgajaju nove ljude bez srama, spola i pravila.