U čudu je

Elli Dvornik TikTok uklonio video sa svoje platforme: Smeta im moja debela škemba

Foto: Facebook/TS Auris
Ella Dvornik
Foto: Facebook
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ella Dvornik
Foto: Instagram screenshot
Ella Dvornik
Foto: Instagram
Foto: Instagram
07.04.2021.
u 09:41
Na ovoj mreži Ella je objavila video s rezultatima tretmana zamrzavanja sala, ali TikTok je taj sadržaj smatrao neprimjerenim.
Pogledaj originalni članak

Influencerica Ella Dvornik prije svog 30. rođendana otišla je na prvi tretman CoolSculptinga, odnosno zamrzavanja sala. Cijeli postupak i rezultate snimala je i objavljivala na svom YouTube kanalu te na društvenim mrežama. Prije nekoliko dana objavila je fotografiju kako joj trbuh izgleda tri mjeseca od prvog tretmana i uz fotografiju ravnog trbuha napisala je: ''Otišlo je sve što me mučilo nakon druge trudnoće.''

Isti sadržaj, osim na Instagramu, podijelila i na TikToku, ali tamo su joj snimku uklonili, a Ella je to komentirala: "Maknuo mi TikTok CoolSculpting video jer je sexual activity, a muškarci u toplesu svaki drugi video. Ali TikToku smeta moja debela škemba."

U videu koji je objavila na YouTubeu i u kojem pokazuje ovaj tretman rekla je kako tretman nije bolan i najviše je osjetila peckanje i rekla je kako unatoč tome što je tretman poprilično skup isplati se uložiti jer rezultati su odlični.

Foto: Instagram

CoolSculpting jednostavno smrzava salo, odnosno masne stanice postupkom kriolipolize, a rezultat je dugoročan jer salo nije otporno na hladnoću.

Pogledajte što nam je Albina Grčić otkrila gostujući u našoj rubrici Večernjakova desetka

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

JO
Jose Oklahoma
08:13 08.04.2021.

Prva u selu zadnja je u gradu. I kako se svaka seljačina iščuđuje kad se namjeri na gradska pravila, tako i lažne zvjezdice naiđu na zidove svojih ograničenja.

Avatar babinjak1984
babinjak1984
11:30 07.04.2021.

Ma treba joj sve ukloniti.

Avatar Malazan
Malazan
11:14 07.04.2021.

Ćudoredna internet policija na djelu.... Njihove prosudbe o bilo čemu su licemjerne. No, vi to i zaslužujete. Dok uklanjaju ono što vaša politička korektnost smatra da treba ukloniti onda ste zadovoljni i likujete. Kad ukloni vaše gluposti, onda su vam glupi.