nasmijala mnoge

Ella progovorila o odlasku u krevet sa suprugom: 'Iskašljava se, teško diše'

Foto: Instagram
Foto: Instagram Asos
Foto: Instagram
Ella Dvornik
Foto: Instagram
Foto: Youtube
Ella Dvornik
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Ella Dvornik
Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot
Foto: Instagram
Ella Dvornik
Foto: Instagram
Ella Dvornik
Foto: Instagram
Ella Dvornik
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Ella Dvornik
Foto: Instagram
Ella Dvornik
Foto: Krasnodar Peršun/HRT
Ella Dvornik
22.05.2020.
u 19:17
Podsjetimo, blogerica je ranije svoje pratitelje na Instagramu zamolila da joj pomognu savjetima oko problema s kojim se suočava u posljednje vrijeme.
Pogledaj originalni članak

Blogerica Ella Dvornik objavila je smiješnu situaciju iz svakodnevice koja joj se dogodila jedne večeri. Na Instagramu je objavila scenarij odlaska u krevet nakon što je tek uspavala bebu. Njezinu objavu prenosimo u cijelosti:
 

''Ulazi Charles u sobu dok beba spava.
Ja: Aj uđi tiho, a ne ko dinosaur probudit ćeš bebu
On: Ok, tiho sam.
Klapaće šlapama, teško diše, šuška poplun, iskašljava se, pumpa ventolin. Otvara mobitel, oslijepio i mene i paukove u sobi.
Beba: muva se po krevetu i stenje.
Ja: Dobro koji dio budi tiho nisi shvatio i smanji taj ekran, vidim ti kroz kožu.
On: Pa tiho sam što hoćeš?
Ja: Ako se beba probudi tvoja je.
On: ekran crn, prestaje disati...''
podijelila je Ella na Instagramu i u kratkom roku nasmijala velik broj fanova. Zaključila je objavu napisavši: "Muževi...Čemu uopće služe".

Foto: Instagram

 

Podsjetimo, blogerica je ranije svoje pratitelje na Instagramu zamolila da joj pomognu savjetima oko problema s kojim se suočava u posljednje vrijeme. Naime,  njezina starija kći Balie mjesečari i Ella se boji da joj se nešto ne dogodi dok navečer sama ustaje iz kreveta i lunja po stanu. 

– Balie izađe iz kreveta upali sva svjetla u stanu, dođe do našeg kreveta upali svjetlo i gleda nas. I onda je ja vratim u sobu i legnem u krevet i ona zaspi kao da ništa nije bilo. Počela sam zaključavati sve sobe u stanu i stan svaku noć jer mi je zastrašujuće to mjesečarenje. Osim tih ultra creepy momenata, inače se samo posjedne i vrišti i nakon minutu legne i zaspi. Nekad se izdere ''mama'' i kad ja dođem, ona spava. Da li vam djeca mjesečare? Charles će uskoro dobiti infarkt od straha – opisala je Ella kako izgledaju večeri u kojima se Balie u snu diže. Njezini obožavatelji na Instagramu podijelili su slična iskustva sa svojom djecom i opisali su slične situacije. Ella je rekla kako ju je najviše strah da Balie ne otključa vrata pa izađe te kako je odustala od ideje da joj krevetić s ogradom zamijeni drugim krevetom. Nakon što je vidjela da mjesečari, odustala je od te ideje.
 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar GeniKameni
GeniKameni
19:49 22.05.2020.

Dajte nesto od Vlatke Pokos, morate malo ravnomjernije izvjestavati o kljucnim stvarima za narod, za drzavu...

SA
samuraj
21:28 22.05.2020.

Blogerica 😂😂😂😂