druga osoba

Ella objavila fotku supruga s početka njihove veze, kada gotovo da nije imao bradu, a i ona je neprepoznatljiva

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Ella Dvornik
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Ella Dvornik
Foto: Krasnodar Peršun/HRT
Ella Dvornik
Foto: Instagram
Foto: Facebook
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagarm
Ella Dvornik
Foto: Instagram
14.09.2020.
u 08:21
Britanac je definitivno prepoznatljiv po svojoj gustoj bradi, a neki Ellini znatiželjni fanovi zamolili su influencericu da objavi njegovu fotografiju bez brade.
Pogledaj originalni članak

Influencerica Ella Dvornik često objavljuje fotografije sa suprugom Charlesom Pearceom na društvenim mrežama. Charles je i gost u njezinim YouTube videima, a skupio je i dosta pratitelja na vlastitim društvenim mrežama. 

Britanac je definitivno prepoznatljiv po svojoj gustoj bradi, a neki Ellini znatiželjni fanovi zamolili su influencericu da objavi njegovu fotografiju bez brade. 

Dvornik ih je poslušala pa je u Instagram Storyju objavila jednu fotku s početka njihove veze na kojoj su oboje neprepoznatljivi. Naime, Ella je još uvijek njegovala alternativni stil, a Charles je pozirao s jako kratkom bradom.

Foto: Instagram
 

"Ovo je slika Charlesa s najmanje brade ikad. Eto, ako vas je zanimalo kako izgleda", napisala je influencerica. 

Podsjetimo, nakon kćeri Balie, par je u veljači ove godine dobio još jednu djevojčicu – Lumi Wren. No, kako se htjela nekoliko dana odmoriti, javnost je o novoj bebi obavijestila tek pet dana poslije poroda. "Ovo mi je bio posljednji put. Nakon Balie imala sam neopisivu želju opet biti trudna i mislim da sam sada to zadovoljila. Charles je blažen među ženama, a mi smo si stvorili super ekipu za ostatak života. Sad nam samo ostaje da uživamo u ovim danima dok su mali i slatki i da od njih napravimo dobre ljude. Sve što sam htjela ostvariti do 30. godine ostvarila sam, ostala mi je još samo jedna stvar na listi, a to je da napokon kupimo tu kuću i uselimo se. I onda, osim super mame, spremna sam biti i super šefica i razoriti 30-e s novim ciljevima!" priznala je u veljači.

Malena Lumi u njihove je živote došla pet tjedana prije predviđenog termina i potpuno okupirala njihove živote. Proces prilagodbe ukućana nakon što je stigla malena Lumi uspješno je prošao, a Balie je presretna što ima mlađu sestricu s kojom se može igrati.

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

AD
adminka
09:25 14.09.2020.

hvala VL za ovakve objave kojima ljudi shvate koliko su sretni sami sa sobom i svojim partnerima/ cama

SO
Sobrudolf
15:52 14.09.2020.

Srecom da naletih na njih dvoje, sad cu se rado baciti sa mosta!

LI
Linomedo
18:21 14.09.2020.

Shvaćam objavljivanje lijepih ili zanimljivih fotografija, ali što je ovo?