krv je samo tekla

Ella Dvornik zbog jedne je fotografije dospjela u britanske medije: 'Ovo je uznemirujuće'

Foto: Instagram
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Instagram
Ella Dvornik
Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot
04.02.2020.
u 10:24
"Krvava ljubav: Blogerica podijelila uznemirujuću fotografiju kako bi naglasila 'normalnu' stranu trudnoće", glasi naslov članka koji je iznenadio i samu Ellu.
Pogledaj originalni članak

Blogerica i influencerica Ella Dvornik zbog svojih objava nerijetko puni domaće portale, no zbog jedne je dospjela čak i izvan granica Hrvatske. Kći Dine Dvornika na svojem je Facebook profilu objavila fotografiju krvavih zubi koja je brzinom munje osvanula i u britanskom The Sunu.

"Krvava ljubav: Blogerica podijelila uznemirujuću fotografiju kako bi naglasila 'normalnu' stranu trudnoće", glasi naslov članka koji je iznenadio i samu Ellu.

– Lol, nisam znala da će moji krvavi zubi postati viralni – napisala je Dvornik na svom Instagram storyju uz screenshot članka.

Foto: Instagram

Nešto ranije na svom je Facebooku opisala anegdotu koja joj se dogodila tijekom pranja zubi.

– Perem zube, Charles se dere iz kuhinje dal' sam vidjela našeg mačka jer je taman hranio drugu mačku. Ja se derem da nisam, on se dere da me ne čuje. Dolazi u kupaonu i vidi ovaj prizor i pita me: Ella jesi li sigurna da nisi vidjela mačku? – napisala je Ella uz fotografiju krvavih zubi.

Foto: Facebook

Mnoge je fotografijom uznemirila, a svima je tada objasnila da je riječ o uobičajenoj pojavi u trudnoći te da desni jače krvare zbog viška krvi i hormona. S istim problemom susrela se i tijekom trudnoće s prvom kćeri Balie De.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

DU
Deleted user
10:34 04.02.2020.

Bio bih nevjerojatno zahvalan ako netko zna za specifičan anti-blok programčić, da ukloni napise o Elli Dvornik i Doris Pinčić Rogoznica koji se pojavljuju na svakodnevnoj bazi na svim relevantnim portalima i blago rečeno iritiraju.

Avatar krile11
krile11
11:15 04.02.2020.

Koliko glup moraš biti da si ribaš desni dok obilato ne prokrvare...neopisivo

BU
burza
11:49 04.02.2020.

Dajte nas vise oslobodite nje zar nema mladih uspjesnjh ljudi koje treba promovirati a ne jednu zgubidanku