MALA LUMI WREN

Ella Dvornik objavila fotografiju s kćerkicom, a svi se pitaju samo dvije stvari

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ella Dvornik
Foto: Facebook/RTL
Ella Dvornik
11.03.2020.
u 19:57
- Imali smo danas obiteljski photosession… Jedva čekam ostale fotke iz ovog sessiona. Nevjerojatno je kako bebači prespavaju sve, čak i kad su omotani ko burrito. Ostani nam takva Lumi - napisala je Ella pokraj obiteljske fotografije.
Pogledaj originalni članak

Blogerica Ella Dvornik 20. veljače rodila je drugu kćerkicu Lumi Wren, a nova mezimica mame Elle i tate Charlesa jučer je imala i svoj prvi photosession. Ella se fotkama male Lumi pohvalila i na Instagramu, te napisala kako je beba sve prespavala. 

- Imali smo danas obiteljski photosession… Jedva čekam ostale fotke iz ovog sessiona. Nevjerojatno je kako bebači prespavaju sve, čak i kad su omotani ko burrito. Ostani nam takva Lumi - napisala je Ella pokraj obiteljske fotografije.

 

Danas je objavila i fotografiju male Lumi koja u ručicama drži igračku, te još jednom napisala kako je sve prespavala.

- Ajmeee, nešto najslađe ikad - napisala joj je manekenka Ema Kovač, a Maja Šuput poslala je srca. 

Znatiželjni pratitelji su doduše upitali gdje je Balie i zašto se Charles obrijao, međutim odgovora od Elle nije bilo.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

DU
Deleted user
20:51 11.03.2020.

Nije problem u ovoj beznačajnoj ženi, problem je u Večernjem. Loši, bezidejni, nekreativni i često nepismeni novinari. Večernji je, (barem internetsko izdanje) dosegao dno. Neka im bude.

AP
ante_pustinjak
20:46 11.03.2020.

pa ta ella je po svojim objavama na stranicama večernjaka agresivnija od corona-virusa! i zar se smiju objavljivati lica tako male djece?! zar ne moraju biti zamagljena?! što je s pravobraniteljicom za djecu?!

DU
Deleted user
21:44 11.03.2020.

Onda se čudimo da svijet ide u propast.Bože nas sačuvaj ovakvih.