Pronašla sreću

Ella Dvornik zaručila se u glavnom gradu Japana

Foto: Instagram
Ella Dvornik
Foto: Instagram
Charles Pearce
Foto: Instagram
Ella Dvornik
Foto: Instagram
Ella Dvornik
Foto: Instagram
Charles Pearce
Foto: Instagram
Ella Dvornik
Foto: Instagram
Charles Pearce
21.02.2016.
u 09:47
Radi se o marketinškom stručnjaku Charlesu Pearceu (38) s kojim je proputavala zanimljive destinacije diljem svijeta
Pogledaj originalni članak

Kćer legende hrvatskog funka, Dine Dvornika okrenula je zaista novu stranicu u životu. Prije nekoliko godina Ella Dvornik preselila se u London, a od tada čini se i pronašla sreću.

Nakon prilike za posao i raznih iskustava, 25-ogodišnjakinja sada je i zaručena. Radi se o marketinškom stručnjaku Charlesu Pearceu (38) s kojim je proputavala zanimljive destinacije diljem svijeta.

Na svom Instagram profilu Charles je podijelio radosnu vijest i naglasio da se osjeća najsretnijim čovjekom na svijetu jer je Ella prihvatila zaruke.

 

- Otkad sam je upoznao znao sam da ću uvijek biti s njom - napisao je Pearce. Zahvalio se i svima koji ih podržavaju i upućuju lijepe želje povodom njima značajnog događaja.

- Sretan sam i zahvalan svima, hvala i ljubavi mog života, Elli - poručio je Charles.

Nakon dvije godine veze s Britancem, Zagrepčanka je sada i službeno zauzeta.

 

>> Ella Dvornik potražila pomoć na društvenoj mreži

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 24

MA
matador007
10:24 21.02.2016.

Riskiram da me opere puno neistomišljenika,ali moram,moram napisati što mislim.Zaručila se za lika koji je i star i ružan.Ljubav je u pitanju,ali prema onome što joj pruža njegov novac.Kada ona bude u najboljim godinama,on će već biti uništen od viagre i tražit će mjesto na groblju.Fuj!

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
11:11 21.02.2016.

Konačno opet ima tatu samo ne kao neponovljivog Dinu Dvornika.

JO
Jole1958
11:32 21.02.2016.

Sva sreća za našu realityTV "zvijezdu" što je izmišljen Instagram

Još iz rubrike Showbiz