novi izgled

Ella Dvornik drastično promijenila imidž. Više ne izgleda ovako

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
28.08.2019.
u 11:00
Influencerica Ella Dvornik odvažila se na promjenu imidža. Iako joj promjene nisu strane ovog puta odlučila je vratiti prirodan izgled.
Pogledaj originalni članak

Ella Dvornik iznenadila je obožavatelje posljednjom fotografijom na svom Instagramu. Influencerica se naime odlučila na promjenu imidža. Plavu kosu ofarbala je u tamnije, a novom promjenom pohvalila se na društvenim mrežama.

- Vrijeme je za oporavak! Nakon godina eksperimentiranja s kosom, došlo je vrijeme da malo odmorim i vratim se na prirodno - napisala je Ella i upitala pratitelje kako im se sviđa promjena te što misli koliko će dugo izdržati u svom 'prirodnom' izdanju.

Foto: Instagram

'Izgledaš 10 godina mlađe', 'Malčice mi ličiš na Nikolinu Pišek', 'Top, najbolja do sada', samo su neki od komentara.

Bilo je i onih koji su pohvalili frizuru, ali su uputili kritiku na račun make upa. - Friz je super ali Ella kaj je s make-upom? Ne znam je l' do šminke ili do filtera. Kaj god da je, je previše. Bacaš na one lutke realistične, a stvarno nepotrebno jer si prirodno lijepa. Više tebe, manje filtera, pudera čega god tu ima. I samo ti "vrišti"! - poručila joj je jedna od pratiteljica.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

DU
Deleted user
11:23 28.08.2019.

komentar da je prirodno lijepa je za upisat se od smijeha

Avatar Vucibatina
Vucibatina
11:14 28.08.2019.

Tko je opče želi gledat ?

AT
alojz.targus
11:41 28.08.2019.

Prezime mi je jako poznato,ali ne znam tko je ova....