prava ljubav

Edo Maajka uskoro će u Zagrebu oženiti svoju Lilah

Foto: pixsell
Edo Maajka uskoro će u Zagrebu oženiti svoju Lilah
03.01.2011.
u 10:11
Bosanski reper Novu godinu je dočekau u Tel Avivu uz svoju djevojku i njezinu kćer iz prvog braka
Pogledaj originalni članak

To mora da je ljubav, zaključio je reper Edo Maajka u razgovoru za Dnevni avaz i objavio da sa svojom djevojkom, Izraelkom Lilah, planira skoro vjenčanje u Zagrebu. Osim toga, radi i na proširenju obitelji te u šali govori: "Počeo sam saditi pa ćemo vidjeti..."

- Jako sam se promijenio otkad smo zajedno. Kad se zaljubi, čovjek mijenja sve što je potrebno, pogotovo neke mentalitetske egogluposti koje su prirođene muškarcima naših geografskih širina i dužina. Zreliji sam, sretniji i zadovoljniji. To mora da je ljubav - kazao je zaljubljeni Edo o svojoj Lilah.

Edo priprema i novi album koji će biti ulični mikstape domaće glazbe sedamdesetih godina. Ponovno će raditi album s bendom, zanimljivih tema i standardnog fuky groova s naglašenim brasdionicama. Kaže da će to biti lijep podsjetnik na jednu generaciju koja je ostavila veliki trag na svima nama.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
09:31 05.01.2011.

A kaj ti nju ne bi fino ženio u svome hrabrom Sarajevu ili junačkom Brčkom? MmmM? Nego baš u Zagreb? Ajde ti fino š njom daleko što dalje odavde i neka vam je sa srećom. Po drugi put. \"Maajka: Razvod me sje... više od rata i politike! Najpoznatiji bosanski reper priznao je kako mu je razvod od supruge Lane jako teško pao i kako mu nova ljubav nije ni na kraju pameti... Petak, 25. 5. 2007.\"