GLAZBENA ZVIJEZDA

Ed Sheeran pred izlazak albuma objavio lošu vijest: 'Ispričavam se svima koje sam iznevjerio'

Foto: Reuters/PIXSELL
ed sheeran
Foto: Crispin Rodwell/News Syndication/PIXSELL
Ed Sheeran
Foto: Crispin Rodwell/News Syndication/PIXSELL
Glazbenik Ed Sheeran
Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL
Ed Sheeran
Foto: Brian Lawless/Press Association/PIXSELL
Ed Sheeran
Foto: Reuters
Ed Sheeran
26.10.2021.
u 00:00
- Hej ljudi, kratka objava da vam kažem da sam nažalost pozitivan na covid, pa sam sada u samoizolaciji i slijedim vladine smjernice. To znači da za sada ne mogu nastaviti ispunjavati svoje obveze osobno, tako da ću što više svojih planiranih intervjua/nastupa raditi iz svoje kuće. Ispričavam se svima koje sam iznevjerio. Čuvajte se svi - rekao je Sheeran
Pogledaj originalni članak

Ed Sheeran je pozitivan na covid-19 manje od tjedan dana prije objave petog albuma.

Pjevač na vrhu glazbenih top ljestvica rekao je u izjavi objavljenoj na Instagramu da i dalje namjerava davati planirane intervjue i nastupati iz svog doma.

"Hej ljudi, kratka objava da vam kažem da sam nažalost pozitivan na covid, pa sam sada u samoizolaciji i slijedim vladine smjernice. To znači da za sada ne mogu nastaviti ispunjavati svoje obveze osobno, tako da ću što više svojih planiranih intervjua/nastupa raditi iz svoje kuće. Ispričavam se svima koje sam iznevjerio. Čuvajte se svi", rekao je Sheeran.

Sljedeći tjedan Sheeran bi se trebao pridružiti Zaneu Loweu iz Apple Musica uživo kako bi izveo nove pjesme sa svog albuma i odgovarao na pitanja obožavatelja.

Britanski pjevač postao je poznat nakon objave singla The A Team 2011. godine, vodeće pjesme na njegovom prvom albumu, koji je objavljen u rujnu te godine.

VIDEO: Sanja Doležal otkrila je li joj draža 'Košulja plava' ili 'Za dobra stara vremena' 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.