Misli na ptice

Ed Sheeran promijenio lokaciju za koncert, a razlog će vas iznenaditi

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Joe Giddens/Press Association/PIXSELL
Foto: Brian Lawless/Press Association/PIXSELL
Ed Sheeran
Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL
Ed Sheeran
Foto: Reuters
Ed Sheeran
06.03.2018.
u 10:59
Umjesto u zračnoj luci Essen/Muelheim koncert će održati u Dusseldorfu jer je na području oko Essena više je ugroženih ptičjih vrsta među kojima su i malene poljske ševe.
Pogledaj originalni članak

Britanska pop zvijezda Ed Sheeran neće održati koncert u zračnoj luci Essen/Muelheim na zapadu Njemačke 22. srpnja zbog ugroženih ptica kojima je u blizini stanište, objavio je organizator FKP Scorpio.

Koncert će se umjesto toga održati u Dusseldorfu. Na području oko Essena više je ugroženih ptičjih vrsta među kojima su i malene poljske ševe.

Ed Sheeran će koncert održati u novom izložbenom prostoru u Dusseldorfu pred oko 80.000 gledatelja. Organizatori su potvrdili da će karte vrijediti za novu lokaciju koncerta.

Lokacija u Essenu bila je problematična zbog još jednog razloga: snimke iz zraka otkrile su 103 moguća eksplozivna ostatka iz Drugog svjetskog rata koje bi trebalo pregledati kako bi se utvrdilo postoji li opasnost od detonacija. 

Foto: Reuters/PIXSELL
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/PIXSELL
Foto: IPA/PIXSELL

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.