'sreća na najjače'

Ecija Ojdanić pozirala bez trunke šminke i pokazala sestru koju rijetko viđamo: Toliko smo rijetko zajedno

Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
11.06.2021.
u 12:56
Pokazala je majku Milenku, oca Petra, ali i sestru Ilijanu koju rijetko viđamo. Na fotkama su bili u opuštenom izdanju.
Pogledaj originalni članak

Glumica Ecija Ojdanić podijelila je fotografiju na kojoj je sa svojom obitelji. Pokazala je majku Milenku, oca Petra, ali i sestru Ilijanu koju rijetko viđamo. Na fotkama su bili u opuštenom izdanju. 

"Nas četvero. I naš anđeo. Toliko smo rijetko zajedno, da me boli briga što sam bez trunke šminke na fotografiji. Ali sreća na najjače" napisala je Ecija te tako potvrdila da na licu nema ni trunke šminke. 

Na fotografiji koja je na zidu je i Ecijin brat Jakša koji je prije 22 godine poginuo u automobilskoj nesreći. 

 

Podsjetimo, da svoju snagu crpi iz obitelji i da su joj roditelji veliki uzor, glumica Ecija Ojdanić često ističe. Zato joj je početkom pandemije koronavirusa bilo jako teško jer roditelje koji žive u Kljacima nije vidjela 96 dana i prvi susret nakon dužeg perioda bio je jako emotivan za glumicu. Kad god stigne odlazi roditeljima, a ovaj put je svratila do njih na proputovanju od Zadra do Čapljine.

- Na proputovanju od Zadra do Čapljine, svratili smo do mame i tate. Malo se pomazili, ispričali, napravili vizitu po vrtlu, i bogovski ručali. Cviće je odlično, pomidore isto, paprike malo slabije. Koke nose jaja tako tako. Zdravlje stabilno. Bob sa sipom ispao fantastičan, kao i obično. Srića što se vidimo pregolema, kao i obično. - napisala je Ecija uz fotografiju s mamom i tatom. Njezini pratitelji na Instagramu primijetili su kako Ecija fizički jako nalikuje ocu, a ona se složila s tom tvrdnjom. Emotivnu objavu Ecija je roditeljima posvetila i nedavno povodom 50. godišnjice njihovog braka.

- Sretna vam 50.-ta godišnjica braka, mama i tata! Ne znam da li smo mi izabrali vas, ili mi vas, nebitno. Ali ono u što sam sigurna da bolje roditelje nismo mogli dobiti.50 godina takvog braka, takvih bura i oluja, a nama najveće utočište, mirna luka, izvor najveće moguće ljubavi.Privilegija je biti izdanak iz takvog odnosa. I znam da ništa ne bi mijenjali, osim jedne stvari.Sve ste nas naučili, i sve nam dali. Najvažnije lekcije, kako uživati u lijepim stvarima, i biti dostojanstven u ružnim. Kako biti dobar čovjek. To je najvažnija lekcija koju nam i dan danas dijelite. Dugujemo vam veliku proslavu, ali to ćemo vam nadoknaditi prvom prilikom - napisala je nedavno povodom 50. godišnjice braka svojih roditelja.

VIDEO Aleksandar Stanković: "Prva cura me ostavila zbog Isusa, s njim se teško boriti"

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Ena4444
Ena4444
16:25 11.06.2021.

Kaj se fura na Nedu Ukraden!