LIJEPA VODITELJICA

Ecija Ivušić iznenadila fanove: 'Mušku stranu oduvijek skrivam'

Foto: Instagram
Ecija Ivušić
Foto: Instagram
Ecija Ivušić
Foto: Instagram
Ecija Ivušić
Foto: Instagram/Wanda Nara
Ecija Ivušić
Foto: Instagram
Ecija Ivušić
16.09.2018.
u 15:00
-  Kažu da je desna strana tijela ženska, kreativna i intuitivna, a lijeva muška i intelektualna. Ne znam da li je slučajno, ali mušku oduvijek skrivam. Kosom, rukom. Nekako ju uvijek uspijem zataškat. Nažalost ili na sreću usta ne uspijem često pokrit pa tu iziđe svašta. Najčešće iz ove muške polutke - napisala je Ecija
Pogledaj originalni članak

Ecija Ivušić, nekad TV voditeljica, a danas voditeljica na radiju Extra FM iznenadila je pratitelje na Instagramu objavom u kojoj je pisala o svojoj lijevoj i desnoj strani lica, a to je povezala i s muškom i ženskom stranom.

-  Kažu da je desna strana tijela ženska, kreativna i intuitivna, a lijeva muška i intelektualna. Ne znam da li je slučajno, ali mušku oduvijek skrivam. Kosom, rukom. Nekako ju uvijek uspijem zataškat. Nažalost ili na sreću usta ne uspijem često pokrit pa tu iziđe svašta. Najčešće iz ove muške polutke.

A muški se s muškima bore, pa se borimo. Nedavno sam naučila dobro baratati svojim stranama, pa sad radije prebacim kosu na drugu stranu i pokažem ovu mušku, a pričam ženskom. I zasad mi dobro ide. A kažu i da mi i nije baš muškobanjast lijevi profil - napisala je Ecija pokraj fotografije koja je brzo dobila skoro 3000 lajkova. 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.