Kanadska manekenka

Angelinina dvojnica: 'Voljela bih upoznati svog Brada Pitta i s njim osnovati obitelj'

Foto: Instagram
veronika black
Foto: Instagram
veronika black
Foto: Instagram
veronika black
Foto: Instagram
veronika black
Foto: Instagram
veronika black
Foto: Reuters/PIXSELL
angelina jolie
Foto: Reuters/PIXSELL
angelina jolie
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
'Brad Pitt and Angelina Jolie arriving at the 84th Annual Academy Awards, held at the Kodak Theatre in Los Angeles, CA, USA on February 26, 2012.Photo: Press Association/PIXSELL'
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
angelina jolie
Foto: Reuters/PIXSELL
angelina jolie
03.07.2015.
u 16:25
Svi na svijetu imamo svog dvojnika pa tako i Angelina Jolie. No mladoj Kanađanki Veroniki Black sličnost sa slavnom Angelinom Jolie ne ide u prilog
Pogledaj originalni članak

Kanadski model Veronika Black nevjerojatno je nalik na  Angelinu Jolie. Da bi svom idolu postala što sličnija, Veronika se podvrgnula brojnim estetskim operacijama. Nakon što je povećala grudi i usne gotovo da ne prođe dan da ju netko ne usporedi sa slavnom glumicom i redateljicom. 

- Sve se dogodilo preko noći, radila sam u dućanu kao pomoćnica, a ljudi su me počeli primjećivati i uspoređivati s Angelinom. Ona je zaista predivna i l priznala je Veronika za Daily Mail. 

Ipak, sličnost s Angelinom ovoj 27-godišnjakinji donijela je više štete nego koristi. Naime, Veronika tvrdi da joj upravo zbog toga pati ljubavni život.

-Iskreno, mislim da me se muškarci plaše zbog mog izgleda. Nekada su toliko nervozni kad razgovaram s njima da se počnu tresti što je čudno jer sam ja normalna osoba i nemaju se čega plašiti - kazala je Veronika i dodala kako nema hrabrosti prići prva muškarcu.

Otkrila je i da je prije godinu dana  okončala petogodišnju ljubavnu vezu, a od tada nikako da joj krene na ljubavnom planu. 

- Voljela bih upoznati nekog posebnog. Sviđaju mi se stariji muškarci poput Brada Pitta - kaže Veronika koja ne krije da da bi sa svojim Bradom voljela osnovati obitelj.

 

Good night world 😴 #sleepy

A photo posted by Official IG of Veronika Black (@veronikablack88) on

>>Ne možete vjerovati da su njih dvije različite osobe – Upoznajte dvojnicu Emilie Clarke

>>Dvojnica Angeline Jolie tuži Murdochov News Corporation

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

JU
Jure7
21:14 03.07.2015.

Dvojnica!? Pa bolja je od Angeline bar deset puta.....

AN
ANTIkomunist55
20:07 03.07.2015.

anđa kao da je pobjegla iz logora

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:46 04.07.2015.

mozda vam je promaklo, ali ova zena ima sise, koje jolie nije imala niti prije nego li ih je odrezala.