dobrotvorni koncert

Dvojac 2 Cellos održat će humanitarni koncert u Kaliforniji

Foto: 'Zarko Basic/PIXSELL'
Dvojac 2 Cellos održat će humanitarni koncert u Kaliforniji
27.09.2012.
u 19:15
Humanitarni koncert organizira zaklada Croatian Scholarship Fund koja stipendira nadarene studente u Hrvatskoj. Šulić i Hauser nastupit će 14. listopada u Fox Theatreu u Redwood Cityju u Kaliforniji
Pogledaj originalni članak

Luka Šulić i Stjepan Hauser poznatiji kao glazbeni dvojac 2 Cellos održat će u Redwood Cityju u Kaliforniji humanitarni koncert za zakladu Croatian Scholarship Fund. Koncert za hrvatsku dijasporu, ali i američku publiku održat će se u Fox Theatreu 14. listopada.

Croatian Scholarship Fund najveća je hrvatsko-američka zaklada za stipendiranje nadarenih studenata u domovini, utemeljili su je kalifornijski Hrvati, a u proteklih dvadeset godina stipendirala je više od dvije stotine talentiranih studenata iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Humanitarne koncerte čiji prihodi odlaze u fond za stipendiranje zaklada održava nekoliko puta godišnje.

U zakladi su oduševljeni što su Šulić i Hauser prihvatili njihov poziv te su ponosni što će 2 Cellos zbog svoje popularnosti privući i američke obožavatelje te promovirati Hrvatsku i njezine mlade talente.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.