EMOTIVNI OPROŠTAJ

Duško Ćurlić prisjetio se druženja s Kranjčarom: 'Tada sam shvatio zašto su ga zvali gospon Cico'

Foto: PIXSELL
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Duško Ćurlić
Foto: Dario Njavro/HRT
Duško Ćurlić
Foto: Dražen Kokorić
Nevena Rendeli i Duško Ćurlić
Foto: HRT/Screenshot
Duško Ćurlić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Zlatko Kranjčar
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Zlatko Kranjčar
Foto: Facebook
01.03.2021.
u 15:16
Bili smo klinci i odrastali na Trnju, ganjali lopte (razne) po sportskom centru bez prevelike šanse. Važno je bilo na zrak poslije škole. Onda se pojavila maskota igrača Dinama i žicali smo roditelje ili skupljali lovu da bi je nekome darovali za rođendan, napisao je Ćurlić
Pogledaj originalni članak

Vijest o smrti legendarnog Dinamovog nogometaša Zlatka Cice Kranjčara teško je pala svima koji su ga poštovali i uživali u njegovim utakmicama. Jedan od njih je i HRT-ov voditelj Duško Ćurlić, koji se prisjetio svog odrastanja u Zagrebu, kada je, kao i mnogi tadašnji klinci, imao Cicinu maskotu. 

Foto: Facebook

- Bili smo klinci i odrastali na Trnju, ganjali lopte (razne) po sportskom centru bez prevelike šanse. Važno je bilo na zrak poslije škole. Onda se pojavila maskota igrača Dinama i žicali smo roditelje ili skupljali lovu da bi je nekome darovali za rođendan. Naslućivali smo onako klinački kolika se igračina krije iza te maskote . A onda, puno godina kasnije, imao sam ga priliku dva puta ugostiti u emisijama ("100% ja" i "Nedjeljom lagano"). Tada sam i shvatio zašto su ga zvali “gospon Cico”... Putujte mirno gospon Cico i hvala na nekim danima odrastanja. Obitelji iskrena sućut, napisao je Ćurlić na Facebooku. 

Podsjetimo, legendarni hrvatski nogometaš i nogometni trener Zlatko Cico Kranjčar preminuo je danas u 65. godini života u KBC-u Merkur nakon kratke i teške bolesti. 

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.