paparazzi je uspjeli uhvatiti

Holivudska ljepotica uhvaćena u šetnji, tragove umora na licu bez šminke nije mogla sakriti

Foto: profimedia
Foto: profimedia
Foto: Reuters/ PIXSELL
Uma Thurman
Foto: Reuters/ PIXSELL
Uma Thurman
Foto: PA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
05.09.2021.
u 19:00
Uma je na večeru išla potpuno prirodnog izgledam bez šminke na licu, kosom svezanom u gumicu, bijelim hlačama i bijeloj košulji preko koje je obukla sivi džemperić.
Pogledaj originalni članak

Holivudska glumica Uma Thurman (51) prije nekoliko je mjeseci privukla pažnju medija kada se saznalo da ljubi izvršnog direktora Bloomberga Justina B. Smitha. Sada su je paparazzi uhvatili u ležernoj šetnji Manhattanom.

Glumica je snimljena nakon večere s prijateljicom, a u šetnji nije skidala zaštitnu masku s lica na kojem su se vidjeli očiti tragovi umora. Naime, Uma je na večeru išla potpuno prirodnog izgledam bez šminke na licu, kosom svezanom u gumicu, bijelim hlačama i bijeloj košulji preko koje je obukla sivi džemperić. 

Foto: profimedia

Podsjetimo, popularna se glumica u javnosti najčešće mogla vidjeti u društvu svoje djece.

Iza Ume su dva propala braka s 12 godina starijim Garyjem Oldmanom koji je potrajao od 1990. do 1992. godine, te s Ethanom Hawkeom. Posljednja veza za koju se zna bila je ona s arhitektom Peterom Sabbethom, a imala je i kratku romanse s hoteljerom Andreeom Balazsom te financijerom Arpadom Bussonom.

Uma se proslavila zahvaljujućo glumačkom talentu, ali i upečatljivim crtama lica i osobnosti koji su joj donijeli svjetsku slavu, ali i titulu miljenice jednog od najtalentiranijih redatelja današnjice, slavnog Quentina Tarantina.

VIDEO>>Severina nam je potvrdila nagađanja: 'Moje dijete će spavati u svom domu'

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Tombstone
Tombstone
20:38 05.09.2021.

Cenzura radi. Dakle vidite li doticnu uzivo, bez filtera i satima dugih sminkanja za set, onda pricajte o ljepoticama. I dzempercicima