AXN Adria

Druga sezona AXN-ove originalne triler serije “Odsutnost”, vraća se 25. travnja

Foto: Promo
Druga sezona AXN-ove originalne triler serije “Odsutnost”
Foto: Promo
Druga sezona AXN-ove originalne triler serije “Odsutnost”
19.02.2019.
u 14:50
Stana Katic u glavnoj ulozi
Pogledaj originalni članak

Sony Pictures Television danas je najavio kako će se druga sezona hvaljene serije “Odsutnost”, snimane u Sofiji, vratiti na AXN Adriu u četvrtak, 25. travnja.

“Odsutnost”, sa Stanom Katic (“Castle”) u glavnoj ulozi, koncentrirana je na FBI-jevu agenticu Emily Byrne (Katic) koja je, dok je lovila najzloglasnijeg bostonskog serijskog ubojicu, nestala bez traga i bila proglašena mrtvom. Šest godina kasnije Emily je pronađena u kolibi u šumi, jedva živa i bez sjećanja na godine nestanka. Vrativši se kući saznaje da se njezin suprug, specijalni agent Nick Durand, ponovno oženio i da njezinog sina odgaja druga žena te uskoro biva uključena u novu seriju ubojstava.

U drugoj sezoni, nakon pronalaska i ubojstva svog otmičara, Emily se muči s definiranjem svoje nove uloge majke i preživjele šest godina fizičke I psihičke torture. Čak i nakon što je ponovo izgradila odnos sa sinom Flynnom Emily se ne može riješiti mračne prošlosti. Bostonskog detektiva Tommyja Gibbsa označava kao metu u tajnoj istrazi o svojoj misterioznoj povijesti. Kad slučaj postane smrtno opasan Emily će riskirati sve kako bi otkrila istinu i zaštitila svoju obitelj.

“Odsutnost”, naručena za međunarodne kanale Sony Pictures Televisiona, producirala je Masha Productions. Serija se emitira na Sonyjevim kanalima i platformama na odabranim teritorijima unutar Rusije, Europe i Latinske Amerike, a predviđen je i povratak na Amazon Prime Video u SAD-u, Velikoj Britaniji I ostalim odabranim teritorijama kasnije ove godine. Izvršni producent i režiser je Oded Ruskin (“False Flag,” “Beauty and the Baker”), zajedno s producentima Stanom Katic, Mattom Cirulnickom, Julie Glucksman i Mariom Feldman (“False Flag,” “Homeland”). Režiju također potpisuju Adam Sanderson I Kasia Adamik. Tvorci serije su Gaia Violo I Matt Cirulnick, bazirane na pilot scenariju kojeg je napisala Gaia Violo.

Foto: Promo
Druga sezona AXN-ove originalne triler serije “Odsutnost”

Uz Stanu Katic i Patricka Heusingera (“Jack Reacher 2: Never Go Back”), globalno poznati popis glumaca uključuju Caru Theobold (“Downton Abbey”), Neila Jacksona (“Westworld,” “Welcome to Marwen”), Angela Bonannia (“False Flag”) i Paula Freemana (“The Dogs of War”). Ekipi se u drugoj sezoni priključuju Matthew Le Nevez (“The Widow”) i Natasha Little (“The Night Manager”). Le Nevez igra ulogu Cala Isaaca, bivšeg člana Navy SEAL-a koji je uvijek razborito optimističan, dok Natasha Little glumi Julianne Gunnarsen, FBI-jevu agenticu dovedenu u bostosnki ured kako bi pomogla uloviti počinitelje smrtonosnog terorističkog napada.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr