TLZP

Druga pobjeda Paole Valić Bekić: 'Nastup je bio savršen'

Foto: Nova TV
TLZP
Foto: Nova TV
TLZP
Foto: Nova TV
TLZP
20.05.2018.
u 23:12
Odličan je bio i Davor Dretar Drele koji se snalazi u ulogama pjevačkih diva, ovoga puta kao Terezija Kesovija. Izvedba pjesme 'Nono, dobri moj nono' oduševila je žiri
Pogledaj originalni članak

Paola Valić Bekić ove je nedjelje došla do svoje druge pobjede u zabavno-glazbenom showu 'Tvoje lice zvuči poznato'.

 Fantastičnom transformacijom u Nicki Minaj, američku pjevačicu i repericu, imala je najbolji nastup koji je oduševio i žiri.

Fantastično, sjajna izvedba i glas, ti kad si krenula repati, to je baš bilo strašno, rekao joj je Mario Petreković , a Nives Celzijus rekla je kako je nastup bio savršen.

Saša Lozar odmah je rekao da će joj dodijeliti 12 bodova, a Damir Kedžo kazao je kako 'ovoga puta samo si se spustila tu niz stepenice i potpuno rasturila, od repanja do njezinog pogleda, sve je bilo toliko dobro da još uvijek dolazim k sebi.

 Zahvaljujući njenoj pobjedi, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna udruzi za pomoć ovisnicima 'Vida' iz Rijeke.

Odličan je bio i  Davor Dretar Drele koji se snalazi u ulogama pjevačkih diva, ovoga puta kao Terezija Kesovija. Izvedba pjesme 'Nono, dobri moj nono' oduševila je žiri.

- Ja i dalje plješćem u sebi jer bi me to omelo kad bih davao komentare. Ovo je još jedan dokaz da ste u ženskim ulogama doma, i ostanite i dalje u tom spolu čak i kad dođete doma kod svoje supruge“, rekao mu je u svom stilu Petreković.

Foto: Nova TV
TLZP
Foto: Nova TV
TLZP
Foto: Nova TV
TLZP
Foto: Nova TV
TLZP
Foto: Nova TV
TLZP
Foto: Nova TV
TLZP
Foto: Nova TV
TLZP
Foto: Nova TV
TLZP
Foto: Nova TV
TLZP
Foto: Nova TV
TLZP

Najlošija je u ovotjednoj emisiji bila Ana Vilenica koja je glumila Stevie Wondera.

-Ja sam se jako nasmijao, bilo je jako simpatično, a bojom mi je to zvučalo kao obrade svjetskih hitova u kineskim restoranima', rekao je Kedžo.

Maja Bajamić, jedna od favoritkinja showa našla se u ulozi romantičnog Johna Legenda, a unatoč tome što je bila jako dobra, to joj nije bilo dovoljno za pobjedu ovaj put koju je Nives Celzijus komentirala u svom stilu. 

'Meni si već iritantna i dosadna koliko si uvijek savršena! Bilo je to nježno, emotivno i sugestivno, bilo mi je lijepo i hvala ti na tome'.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Jaglun
Jaglun
07:14 21.05.2018.

Petreković klaunovski,glupi komentari Kedže,Lozar uvjek isto,jedina svjetla slika je Nives,ali samo kao pojava.Žiri nije dorastao,upropaštava shou.Vratite neke kao što su Đuro,Navojac....

KA
kajinx
05:22 21.05.2018.

Tko je Paola Valić Bekić? ACDC?

Avatar Angassa
Angassa
01:56 21.05.2018.

Dobrodošli na najbolju stranicu sex dating ==>> Sexydrom.com