Nije bilo lako

Drastične transformacije poznatih, evo kako su se riješili 40 i više kilograma viška

Foto: Pixsell
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Foto: RTL
Foto: Željko Hladika/Pixsell
Foto: Petar Glebov/Pixsell
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Pixsell
Ivan Pažanin
Foto: Pixsell
Ivan Pažanin
Foto: Charles Guerin/Press Association/PIXSELL
kardashian lamar
Foto: Instagram/Khloe Kardashian
Khloe Kardashian
Foto: Instagram
khloe kardashian
06.08.2018.
u 12:35
Pogledaj originalni članak

Borba s viškom kilograma mučila je i ove slavne osoebe, evo kako su se uhvatili u koštac s kilogramima i na koji način su došli do fit linije. 

Popularna voditeljica Doris Pinčić Rogoznica u emisiji na Na kavi s Doris priznala je kako je imala problema s viškom kilograma, točnije s 25 kilograma viška. 

Pokrenula sam se kada su me liječnici upozorili da imam problema sa zdravljem i kada mi je profesorica na fakultetu rekla da imam lice s kojim mogu glumiti princezu, ali stražnjicu s kojom ću uvijek glumiti samo tetke – rekla je Doris. Trčanje, vježbanje i uravnotežena prehrana Dorisin je ključ kojim uspijeva održati fit liniju.

Voditelj Dalibor Petko shvatio je da je vrag odnio šalu kad je vaga pokazala 102 kilograma i odlučio je poduzeti nešto. U vrijeme kad je donio tu odluku početkom ove godine počeo je raditi rubriku Zdravi i vitki za In Magazin pa je mršavljenje spojio s emisijom. – Odlučio sam se za liposukciju ishrane. Jedem mediteransku prehranu, meso i puno salate i osjećam se super – rekao je Petko koji je u samo dva tjedna smršavio 10 kilograma. 

Pjevač Bojan Jambrošić, koji je karijeru počeo pobjedom u showu ''Hrvatska traži zvijezdu'', također se borio s kilogramima. Odabravši izgladnjivanje umjesto promjene prehrane, završio je u bolnici. – Izabrao sam drastičan način mršavljenja i u mjesec i nešto dana smršavio 23 kilograma. U bolnici je sve dobro prošlo, ali je to bilo i dobro upozorenje za mene da ne mogu tako skidati kilograme i da moram biti pažljiviji – rekao nam je Bojan u rujnu. Kako je sklon debljanju, i dalje pazi na prehranu, ali mu to više ne predstavlja opterećenje. U održavanju kilograma mu pomažu nastupi, kao i šetanje sa psom. 

Veliku transformaciju napravila je i pjevačica koja je izgubila 40 kilograma  i konfekcijski broj 44 zamijenila je brojem 34. Na dijetu je krenula 2010. godine nakon što je rodila sina. Držala se programa Weight Watches po kojem se kako kaže može jesti što želi ali mora se paziti kako se jede. – Važno je voditi računa o ravnoteži i porcijama, ne treba se odricati hrane, samo paziti na porcije – kaže Hudson.

Danas je jedan od najprivlačnijih domaćih chefova, ali i Ivan Pažanin vodio je bitku s kilogramima. U mladosti je težio 120 kilograma, a otkrio je kako se viška kilograma riješio. - Nakupio sam kilograme jer sam uvijek volio jesti. S nepunih 18 godina otišao sam raditi na brod i ondje radio mnogo fizičkih poslova. Uz laganu regulaciju prehrane i treninge, kilogrami su otišli sami. Srećom, nisam ih nikad vratio – kaže. 

Drastičnu transformaciju doživio je i komičar Jonah Hill koji je u godinu dana smršavio 50 kilograma, a u formu se doveo mukotrpnim vježbanjem i planom prehrane koja prati taj tempo vježbanja.

- Prije sam pio tablete za mršavljenje i slične stvari, a onda sam otišao nutricionistu i napravio mi je plan prehrane i promijenio sam loše navike i otkrio kako je japanska prehrana odlična za mene – rekao je glumac. 

Zvijezda reality showa "Keeping up with the Kardashians" cijeli život se borila s viškom kilograma, a tu borbu je odlučila dobiti prije dvije godine i zahvaljujući svakodnevnom vježbanju s osobnim trenerom i prehranom u kojoj su dominirale bjelančevine. Khloe je uspjela skinuti 20 kilograma. Riba i piletina su namirnice koje Khloe najčešće jede za obrok uz salatu, a samo nekoliko tjedana nakon što je rodila kći True vratila se u teretanu. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar HajdukLika
HajdukLika
13:24 06.08.2018.

A, jeste li primjetili kako nam je predsjednica popravila liniju?