Iznenadila

Drastična promjena imidža Ksenije Pajić

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Foto: Borna Filić/PIXSELL
05.06.2017.
u 16:18
Glumica je na otvaranju Dana satire pokazala svoju novu boju kose
Pogledaj originalni članak

Na otvaranju Dana satire u kazalištu Kerempuh okupili su se brojni glumci, a najviše pozornosti privukla je glumica Ksenija Pajić svojim novim imidžem.

Ksenija, koju zbog brojnih uloga u sapunicama zovu kraljicom domaćih, godinama je bila plavuša i tek je zbog uloga pristajala na promjene boje kose. 

Foto: Borna Filić/PIXSELL

Zbog uloge u serijama kosu je bojala i u crvenu boju, ali novi odabir boje iznenadio je mnoge. Naime, Kseniji je napravila drastičnu promjenu u kosa joj je sada srebrne boje. Nije poznato da li se na ovaj potez Ksenija odlučila zbog nove uloge ili jednostavno zbog promjene. 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Ljudozder Vegetarijanac
Ljudozder Vegetarijanac
18:26 05.06.2017.

Postarila se sto puta. Baba ala Baba.