Ljubav je na selu

Dragoljub izbacio Silvanu pa strastveno ljubio Ljiljanu: 'Neka iskra između nas je pukla'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
31.03.2023.
u 11:45
"Zadnjih nekoliko dana sam primijetila da mi se stvaraju neki pomiješani osjećaji, ali vidjela sam i s njegove strane po pogledu i gestama", rekla je Ljiljana.
Pogledaj originalni članak

Čini se da se u emisiji 'Ljubav je na selu' rađa prava ljubav između Dragoljuba i Ljiljane. Ljiljana se povodom svog rođendana rasplesala, a Dragoljub joj je priredio iznenađenje. Iznenadio ju je rođendanskom tortom, a izjavio je kako između njih dvoje postoje iskrice. "Neka iskra između nas je pukla, došlo je do neke dublje simpatije", izjavio je Dragoljub. No, da iskre ne dolaze samo sa strane Dragoljuba, potvrdila je i Ljiljana koja je isto primijetila da se između njih dvoje stvara neka kemija.

"Zadnjih nekoliko dana sam primijetila da mi se stvaraju neki pomiješani osjećaji, ali vidjela sam i s njegove strane po pogledu i gestama", rekla je Ljiljana.

Jasminka i Ljiljana dobro se slažu i napokon između djevojaka neće biti tenzija. "Čim je Silvana otišla, odmah je nastupila pozitiva, nema negative, dobra vibra, sluša se glazba, plešemo", komentirala je Jasminka.

Podsjetimo, prije nego što je Dragoljub izbacio Silvanu sa svoje farme svoje je dame odveo na rafting, a potom i na večeru na kojoj je atmosfera bila krajnje napeta, posebno između Ljiljane i Silvane.

''Previše laži. Ne mogu prihvatiti da me netko špijunira, da me prati, tko je ona meni?'' izravna je bila Ljiljana. ''Ona je velika kukavica'', poručila je Silvana.  Dragoljub ih je obavijestio da je vrijeme da jednu od njih pošalje doma, a priznao je kako je odluku donio odavno. ''Te neke njezine šale su preoštre, pregrube'', poručio je farmer pa izbacio Silvanu koja je odmah napustila večeru, vrlo ljutito. ''Od sutra igram na sve ili ništa'', najavila je Ljiljana. 

VIDEO Koliko stoje satovi pjevanja kod naših glazbenika? Cifre se kreću od 20-tak pa sve do 2200 eura

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.