superpar

Doris zbunjeno gledala Borisa: Ne sviđa mi se ovo, gdje se on u mraku naučio ovako brzo zakopčavati

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
15.10.2020.
u 12:15
Boris je poslije rekao da ne zna što bi odgovorio na ovu primjedbu svoje supruge, a ona mu je odgovorila kako je možda bolje da ništa ne odgovori.
Pogledaj originalni članak

U finalnom tjednu RTL-ovog showa "Superpar" kao gosti pojavljuju se Doris Pinčić i Boris Rogoznica koji su još bili u braku u trenutku kada je show sniman. Njih dvoje, kao i ostali parovi, imaju određene zadatke, a voditelj Enis Bešlagić predstavio je Doris koji zadatak nju očekuje. Naime, dok je Boris u mračnoj sobi, Doris će mu savjetovati i govoriti kako da se snalazi u prostoru. Jedan od zadataka bio je i da se Boris obuče u mraku, a njegova sada bivša supruga ovako je to komentirala:

– Nije mi ovo drago. Gdje se on u mraku naučio ovako brzo zakopčavati. Nije mi ovo drago. Boris je poslije rekao da ne zna što bi odgovorio na ovu primjedbu svoje supruge, a ona mu je odgovorila kako je možda bolje da ništa ne odgovori. U nastavku najave za emisiju koju je objavio RTL voditeljica i glumica pohvalila je kako Boris dosta dobro sluša, ali imala je i zamjerku.

– Boris 80 do 90 posto vremena sluša dobro, ali kad ne sluša, onda ne sluša 200 posto i onda poništi cijelo prijašnje slušanje – rekla je Doris. Na to je njezin, sada bivši suprug rekao: – To je kad mi stvarno prekipi.

Foto: Krasnodar Peršun/HRT
Foto: HRT/Screenshot
Doris Pinčić Rogoznica
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: RTL
Foto: Instagram
Foto: HRT screenshoot
Doris Pinčić
Foto: Instagram
Doris Pinčić
Foto: Instagram
Doris Pinčić javila se iz bolnice: 'Dobro jutro'
Foto: Instagram/riley.loudermilk

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.