pristaje joj

Doris Pinčić Rogoznica iznenadila novim izgledom, a fanovi su izvan sebe

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram/Wanda Nara
Doris Pinčić Rogoznica
Foto: Instagram
Doris Pinčić Rogoznica
Foto: Instagram
Doris Pinčić Rogoznica
17.10.2019.
u 22:09
Vesela i nasmijana voditeljica Doris Pinčić Rogoznica fanove je iznenadila novim izgledom, a oni su ga u potpunosti odobrili.
Pogledaj originalni članak

Ovog mjeseca Doris Pinčić Rogoznica obznanila je da napušta radno mjesto voditeljica na Narodnom radiju, a velika vijest je bila da su ona i suprug Boris kupili kuću bez kredita. Obožavana voditeljica na Instagramu se danas pohvalila novom frizurom koju su pratili mnogi komplimenti.

Kraća kosa, nova boja i lokne oduševile su njezine fanove kojima je frizura "vrh", a voditeljica "prekrasna".

Foto: Instagram
Doris Pinčić Rogoznica

Neki su komentirali kako sada ponovno izgleda kao Lara iz serije "Larin izbor" gdje je imala glavnu ulogu i pritom se proslavila.

Podsjetimo, prošli tjedan u podužoj objavi na Instagramu napisala da napušta voditeljsko mjesto na Narodnom radiju, Doris Pinčić Rogoznicu njezini kolege su je odlučili iznenaditi i dovesti klapu Iskon koja je s njom uživo zapjevala.

- Moj Narodni radio je do kraja ostao moj. Doveli su mi Klapu Iskon i zajedno smo uživo pjevali "Dobra večer prijatelji". Najbolje iznenađenje ikad - napisala je Doris ispod slika na kojima ne krije oduševljenje i ganutost. Suradnici su joj osim pjesme priredili i tortu s posebnim natpisom. 

Nakon sedam godina, voditeljica je zaključila da je vrijeme za novi posao.

- Dragi moji, sutra je moj zadnji radni dan na Narodnom radiju - započela je objavu pa nastavila:

"Nakon skoro sedam prekrasnih godina suradnje odlučila sam da je vrijeme za neki novi put… Tokom svog ovog vremena na nasoj zgradi družila sam se s ljudima koji su putem postali moji prijatelji i obitelj. Zato mi nije bilo jednostavno donijeti odluku o odlasku. Ali život je prepun promjena, očekivanih i neočekivanih. Svoj sam posao radila sa sto posto srca od prvog dana i bit će tako i sutra, zadnjeg dana.  Zahvaljujem se svima vama koji ste bili uz mene, koji ste me slušali, zvali, pisali sve ove godine. Zajedno smo plakali i smijali se, dijelili teške, ali i one divne trenutke kojih je bilo puno više. Odsad pa nadalje smo s iste strane, iako ipak mislim da ću ja zauvijek biti najvjerniji slušatelj i obožavatelj onog što ide u kategoriju #najboljadomacaglazba. Imam lijepe ideje i planove za budućnost, hvala svima koji me pratite i inspirirate, uskoro vam pišem o svemu", napomenula je Doris dodavši da fanovi ne zaborave zapjevati iz sveg glasa "Svirajte, svirajte, pjesmu ponesite njoj" - napisala je u objavi 9. listopada.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
23:39 17.10.2019.

Nisam fan, al sam izvan sebe!

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
04:16 18.10.2019.

ha ha ha ... pa dokle više s ovom? Očigledno Elli dvornik istekla pretplata

ZS
Zvolen.Slovakia
22:21 17.10.2019.

Hoce li kupiti kakvu kucu uskoro ?