SRETNA TENISAČICA

Donna Vekić slavi u Osijeku sa svojim najdražim muškarcem

Foto: Instagram
Donna Vekić
Foto: Instagram
Donna Vekić
Foto: Instagram
Donna Vekić
Foto: Instagram
Donna Vekić
14.05.2020.
u 17:05
Donna i Bruno pozirali su zagrljeni pokraj torte,a tenisačica je u manje od 24 sata dobila više od 7000 lajkova. Inače, tenisačicu na Instagramu prati 170 tisuća ljudi
Pogledaj originalni članak

Jedna od naših najboljih tenisačica Donna Vekić nakon početka pandemije koronavirusa otišla je u svoj Osijek, a na Instagramu je objavila fotografije s proslave rođendana svog brata Brune. Donna i Bruno pozirali su zagrljeni pokraj torte,a tenisačica je u manje od 24 sata dobila više od 7000 lajkova. Inače, tenisačicu na Instagramu prati 170 tisuća ljudi. 

Foto: instagram.com/donnavekic
Donna Vekić
Foto: https://www.instagram.com/donnavekic/
Donna Vekić
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Donna Vekić
Foto: instagram.com/donnavekic/
Donna Vekić
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Donna Vekić
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Ana Konjuh, Donna Vekić i Iva Majoli

Kako je kazala u nedavnom razgovoru za Večernji list, Donna je vrijeme u izolaciji iskoristila za učenje francuskog jezika,a  svaki joj dan počinje jutarnjom kavom.

Foto: Instagram
Donna Vekić

– Nakon toga odradim kondicijski trening kod kuće ili otrčim vani. Inače uživam u kuhanju, ali sad imam puno više vremena nego inače pa kuham nešto svaki dan, trudim se da bude što zdravije, ali ponekad ne mogu odoljeti palačinkama s Nutellom. Mislim da, što se više pridržavamo mjera i budemo disciplinirani, brže ćemo izaći iz ove situacije – optimistična je Donna koja je lani prekinula četverogodišnju vezu s tenisačem Stanislasom Wawrinkom. Otkrila je i što očekuje od budućeg partnera. 

– Mora imati puno razumijevanja i podrške, naravno u svakoj ozbiljnoj vezi to mora postojati s obje strane - rekla je Donna. 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar MichelleBW90
MichelleBW90
17:21 14.05.2020.

w​w︆︅​w​​​︆︅.︆︅​​ki︆︅︆︅s︆︅​​sto​k​​.​c​o︆︅​m

Još iz rubrike Showbiz