podrška iz SAD-a

Donald Trump preko hrvatske missice poželio Kolindi Grabar-Kitarović uspjeh na izborima

Foto: PR FOTO
ivana mišura
Foto: PR FOTO
ivana mišura
09.01.2015.
u 16:45
Ivana Mišura, Miss Universe Hrvatske, već se nekoliko dana nalazi u Doralu u Miamiju na Floridi na svjetskom izboru Miss Universe 2014.
Pogledaj originalni članak

Ivana Mišura, Miss Universe Hrvatske, već se nekoliko dana nalazi u Doralu u Miamiju na Floridi na svjetskom izboru Miss Universe 2014. Proteklih je dana imala gust raspored koji je uključivao službena snimanja u kupaćim kostimima i večernjim haljinama, mnogobrojne intervjue i snimanje raznih videopriloga. Službene fotografije ljepotice iz svih krajeva svijeta snimile su s glasovitim fotografom iz New Yorka Fadilom Berishom za Miss Universe Organisation. Lijepa Ivana zablistala je u transparentnoj atraktivnoj haljini Vesne Spose.

Ovih dana misice će sudjelovati u paradi nacionalnih kostima, humanitarnoj aukciji nacionalnih darova, spektakularnoj reviji kupaćih kostima i na brojnim drugim eventima.

Jutros je dame iznenadio Donald Trump, i to dok su doručkovale u njegovu hotelu. Naša predstavnica Ivana Mišura uspjela je uslikati selfie sa slavnim poduzetnikom. Iskoristio je susret s hrvatskom missicom da poželi Kolindi Grabar-Kitarović uspjeh na predsjedničkim izborima u nedjelju.

>>Najljepše Hrvatice s nestrpljenjem iščekuju lude provode

>>O vezi sa slavnim violončelistom: Hausera i mene veže jaka obostrana simpatija

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar mirica19
mirica19
17:45 09.01.2015.

Meni bi bila čast imati status i ugled kao gospođa Kolinda Grabar Kitarović. Također će mi biti čast kad gospođa Kitarivić preuzme posao hrvatske predsjednice :)

GO
google385
20:57 09.01.2015.

odlazi ivo neka na rastanku popije pivo

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
22:30 10.01.2015.

Nabio stari prastaru nokiu u džep pa glumi uzbuđenje ....