Naslijedila je njene gene

Domenica pokazala lijepu mamu Romanu, a svi misle da joj je to sestra

Foto: Promo
Domenica Žuvela
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Promo
Domenica
Foto: Promo
Domenica
Foto: Promo
Domenica
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Foto: Instagram
04.09.2020.
u 16:41
Od mame Romane koja se također bavi glazbi, Domenica je naslijedila glazbeni talent ali i ljepotu.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Domenica Žuvela svoj glazbeni talent naslijedila je od mame Romane koja je također pjevačica, a u jednom intervju koji nam je dala Domenica je rekla kako je još kao mala voljela sudjelovati u maminim pripremama za nastupe i ne skriva koliko je mama utjecala na njezin glazbeni razvoj.

- Imala sam 4.godine kada sam joj napravila neke pletenice za vjenčanje, kasnije je i šminkala. Zajedno bi preslušavale kazete, prepisivale tekstove u njenu bilježnicu. Često me vodila i na svoje nastupe, pa bi čak tu i tamo zapjevala s njom - ispričala nam je tada Domenica. Fotografija koju je objavila na Instagramu pokazala je kako je Domenica od mame naslijedila i ljepotu, a njezini pratitelji bili su uvjereni kako je na fotografiji sa starijom sestrom, a ne s mamom.

Foto: Instagram
- Mama? Ja mislila starija seka. Koliko ti mama ima godina. 27?. Slične ste jako, mama je predivna. Izgledate kao sestre! - bili su neki od komentara. Domenica je dugo pjevala u bendu, a onda se javnosti predstavila na 57. Splitskom festivalu 2017. godine, a svima su dobro poznati njezini "Vidi se iz aviona” i "Ljubavne limunade", a za njezine hitove zaslužan je bračni par Vjekoslava i Tonči Huljić.

- Surađujemo već dugi niz godina. Oni su za mene kao moja druga obitelj, veliki oslonac i podrška, tako da sam presretna i zahvalna što sam dio njihove radionice. - rekla nam je jednom prilikom Domenica.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.