Iskreno

Domaći glazbenik se požalio: Prije pandemije, godišnje bih znao prijeći i po 150.000 kilometara

Foto: Promo
Marko Škugor
Foto: Promo
Marko Škugor
Foto: Promo
Marko Škugor
25.02.2021.
u 06:30
– Pjesma “Kap vode” nastavlja se na uspjehe zadnje četiri pjesme u izdanju Zvuka Mediterana koje su snimljene u posljednjih godinu i pol. Sve su imale snažan start na YouTubeu, a danas imaju milijunske preglede. Ipak, ova pjesma nadogradila je cijelu priču, kazao je Škugor
Pogledaj originalni članak

Pjevač Marko Škugor (31) nedavno je izdao pjesmu “Kap vode”, koja je odmah postala hit u Hrvatskoj, ali i susjednoj Sloveniji. Spot na YouTubeu ima u 20 dana 300 tisuća pregleda, a kako nam je kazao Škugor, dosad je dobio već tridesetak upita da tu pjesmu dođe otpjevati kao prvi ples na vjenčanju.

– Pjesma “Kap vode” nastavlja se na uspjehe zadnje četiri pjesme u izdanju Zvuka Mediterana koje su snimljene u posljednjih godinu i pol. Sve su imale snažan start na YouTubeu, a danas imaju milijunske preglede. Ipak, ova pjesma nadogradila je cijelu priču tako da smo se nekoliko dana zadržali na broju jedan slovenskog trendinga, dok smo kući došli do broja pet – kaže nam Škugor o pjesmi za koju je tekst napisao Josip Ralašić, a glazbu Marko Tomasović. Uvjeren je da će “Kap vode” postati jedan od njegovih najvećih hitova.

– S Markom nisam prije surađivao, ali znao sam, kako onda tako sad još i više, da je jedan od najvećih profesionalaca u ovom poslu – ističe Škugor. Spot za “Kap vode” sniman je u Sloveniji, a zanimljivo je da se u njemu pojavljuje tek vjenčani mladi bračni par, koji je tako na najbolji način dočarao emocije.

Škugor je, kao i svi glazbenici, posljednje mjesece provodio doma, a tome su se najviše radovali sinovi Andrija i Petar.

– Godišnje bih znao prijeći i po 150.000 kilometara, tako da me sigurno pola godine ne bi bilo kući. Sinovi su se navikli da je tata kući, a ja uživam s njima svaki dan – kazao nam je Škugor i dodao da je u karanteni otkrio nove talente pa je napisao 13-14 pjesama. Prije nego što snimi te pjesme, već ovog proljeća izlazi mu novi album.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

JA
jadnatikoza
08:22 25.02.2021.

Zamisli kako je tek Škori. On više nije znao gdje bi pare cijedio pa morao u političke vode rigidne desnice, a i stranku je bome prigodno nazvao - Imovinski pokret

DU
Deleted user
07:57 25.02.2021.

da nema vecernjaka nikad ne bih cuo za ove magove svjetske estrade - ko je ovaj lik?!?

ČS
Čuvaj se senjske ruke
08:00 25.02.2021.

Nije li to od starog Škukora, menagera, sin? Akoje, nije čudo da mu je svaka pesma hit.

Još iz rubrike Showbiz