skandal u dubrovniku

Domaća klapa izvrijeđala srpsku pop skupinu, a fanovi ih posramili

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
The Frajle
Foto: Dusko Jaramazl/PIXSELL
The Frajle
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
The Frajle
Foto: Facebook/Dusko Jaramaz/PIXSELL
Klapa Ragusa i The Frajle
Foto: Facebook
Klapa Ragusa
02.12.2019.
u 12:23
Paljenje prve adventske svijeće na Stradunu nije prošlo bez skandala.
Pogledaj originalni članak

Na dubrovačkom zimskom festivalu gdje se jučer upalila prva adventska svijeća, vesele Dubrovčane raspjevala je popularna skupina The Frajle iz Novog Sada. Međutim, nekima nastup ovih Novosađanki nije bio po ukusu.

Na njih se osvrnula dubrovačka klapa Ragusa koja je na svojoj Facebook stranici iznijela mišljenje o nastupu četvorke koja je poznata po obradama pjesama Đorđa Balaševića i Olivera Dragojevića. 

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

- Evo upravo pobjegao sa Stradunu.Upaljena je prva Adventska svijeća i onda sve u duhu dubrovačke tradicije počele na bini pjevati Frajle iz Novoga Sada.Lepo su one pozdravile okupljene građane i rekle im da odmah časkaju i lepo pevaju sa njima i pjesma je krenula nema što prava Adventska.Ipak je to bilo previše za moje uši pa sam otišao odmah doma.Sa potpunim pravom očekujem iduču setemanu,tj,drugu Advensku svijeću upriličiti sa poznatom pevačicom Ražnjatović Cecom.Inače večeras nastupa i poznati domoljub u Revelinu Bajaga .Pametnom dosta - napisano je.

Na sve ovo reagirali su i fanovi klape poručivši im da ih treba biti sram.

Foto: Facebook
Klapa Ragusa

Novosadska četvorka nije odgovorila na ovo, ali su se u objavi na Instagramu zahvalile Dubrovčanima na divnom provodu. 

- Divno je bilo sinoć u Dubrovniku! Hvala svima koje ste bili na Stradunu, hvala svima koji ste dosli iz drugih gradova i hvala organizatorima. Cmok od nas - napisale su.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 24

Avatar Leftard_logic
Leftard_logic
12:49 02.12.2019.

Stvarno je ova fanovska bagra primitivna i nedohebana

Avatar southman
southman
12:50 02.12.2019.

Da im dođe Ceca dva Straduna bi im bilo premalo !

PR
Pravednost
13:02 02.12.2019.

E čekajte malo, ako vrijedi sloboda govora za jedne, onda mora i za druge (one koji VOLE Hrvatsku i naše)!!! Tako da podržavam Klapu Raguza, a nikako one koji ih na primitivan naćin vrijeđaju!!!