Kraj serije

Doktor House u posljednoj epizodi lažirao svoju smrt

Foto: Pixsell
Doktor House u posljednoj epizodi lažirao svoju smrt
22.05.2012.
u 16:30
U kaotičnoj završnici ciničnom doktoru prijatelj Wilson povjeri kako boluje od raka te mu je preostalo pet mjeseci života.
Pogledaj originalni članak

U Americi je jučer prikazana posljednja epizoda serije "Dr. House" i gledatelje je uspjela do posljednje sekunde držati u velikoj neizvjesnosti. U završnoj epizodi naslova "Svi umiru" cinik Gregory House kojeg glumi Hugh Laurie u zapaljenim skladištu kroz razgovor s mrtvima i živima pretresa svoj privatni život i karijeru i prisjeća se pogrešnih  odluka koje su imale kobne posljedice. U jednom trenutku izgubi svijest i spasioci ga mrtvog iznose iz skladišta.

Na pogreb dolaze svi njegovi suradnici, a Houseov najbolji prijatelj, onkolog James Wilson (Robert Sean Leonard) čitajući govor dobije SMS-poruku: "Šuti, idiote". Nakon ove poruke nije se previše iznenadio kada je prijatelja zatekao na stubištu ispred svoje zgrade. House mu je objasnio da je lažirao smrt, a Wilson mu povjeri kako mu je preostalo još pet mjeseci života jer ima rak. U završnoj sceni Wilson i House odlaze na svojim motorima dok u pozadini svira pjesma "Enjoy yourself, it's later than you think".

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.