Tužna priča

Dok se pripremao za 'Život na vagi' Nenada je supruga ostavila

Foto: RTL
Foto: RTL
08.10.2019.
u 16:05
Nenad Ječmenjak zbog stresnih situacija kroz koje je prolazio dobio je popriličan broj kilograma viška koje nikako nije uspijevao skinuti.
Pogledaj originalni članak

Nenad Ječmenjak kilograme je počeo gomilati tijekom Domovinskog rata kada je bio u vojsci, a nakon toga se opet jako udebljao kada mu je najmlađem sinu otkrivena srčana mana.

Taj višak kilograma ovog 45-godišnjaka onemogućava da normalno funkcionira u svakodnevnom životu, a ni njegova djeca se, kaže Nenad, ne ponose njime i zato je odlučio potražiti pomoć i prijavio se u show "Život na vagi" s nadom da će ovaj put dobiti borbu s kilogramima. 

Ponosni je otac četvero djece iz dva braka, piše RTL, i djeca su mu najveća motivacija zbog koje se odlučio na ovu promjenu. Dok se pripremao za ulazak u RTL-ov show ovog proljeća ostavila ga je druga supruga, učinila je to, kaže Nenad, u trenutku kad ju je najviše trebao. 

Jako je vezan za svoju djecu i emotivan je kad su oni u pitanju jer on sam tijekom odrastanja nikada nije imao dobar odnos s tatom, dok mu je majka uvijek bila potpora. Sve kandidate i nove trenere "Života na vagi" upoznat ćemo uskoro na RTL-u. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

PR
prajdali100
18:21 08.10.2019.

Proklet stres je okidač za mnoga zla. Ne daj se ratni druže.

Avatar majkuvam
majkuvam
23:12 08.10.2019.

Udebljao se zbog stresa,naravno ne zbog pretjeranog jela.Kakve gluposti vi ovdje prodajete...

SV
sveznam1
14:30 09.10.2019.

ako mu zena voli mrsave tu sam..