Zasluženi odmor

Dok joj bivši uživa s pijanisticom, Jelena šalje razglednice iz Grčke

Foto: Instagram
Foto: PR FOTO
jelena rozga
Foto: PR FOTO
Jelena Rozga
Foto: L. Stanzl/Pixsell, M. Mrkonjić/Pixsell, Boris Ščitar, M.Prpić/Pixsell
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Jelena Rozga
13.09.2018.
u 15:50
Obožavateljima šalje sunčane i morske razglednice, a tko je s druge strane fotoaparata dok Jelena pozira, nije poznato.
Pogledaj originalni članak

Dok njen bivši zaručnik Stjepan Hauser objavljuje na Instagramu fotografije s lijepom pijanisticom Lolom, Jelena Rozga odmara se na Mikonosu.

Obožavateljima šalje sunčane i morske razglednice, a tko je s druge strane fotoaparata dok Jelena pozira, nije poznato. 

- Tako te lijepo vidjeti u opuštenom i nekom drugom izdanju izvan bine - poručili su joj obožavatelji.

 

 

 

 

 

Grčka je inače jedna od omiljenih destinacija za odmor splitske pjevačice, a ovog rujna na Mikonosu će uživati tjedan dana, ali bez velikog tulumarenja, jer kako nam je priznala u jednom intervju nije tip od velikih noćnih izlazaka.

- Inače sam dosta privatna osoba i, da se ne bavim ovim poslom, ne bih ljetne noći provodila lumpujući. Izaći ponekad treba, svakako, ali ja sam vam više za dobro društvo, dobru hranu, spontano kada krene pisma i to… Ja se dobro zabavljam i na svojim koncertima, to su večeri pune pjesme, plesa, zabave - rekla je. 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PU
Pulchrum
21:32 17.09.2018.

Da li ta žena kuha, pere veš, pegla, radi normalne stvari kao sve ostale žene? S ovim svojim izgledom - uvijek kompletno našminkana i u skupim krpicama, djeluje umjetno. Najljepša je tamo gdje ima minimum šminke.

Još iz rubrike Showbiz