Patila je

Dok je bila u braku s Eltonom pokušale se ubiti na medenom mjesecu

Foto: profimedia
Foto: REUTERS
Elton John
Foto: Reuters/Pixsell
Elton John
Foto: Profimedia
Foto: profimedia
Foto: profimedia
26.08.2020.
u 22:30
Ova tvrdnja pojavila se u sklopu tužbe Renate Blauel protiv pjevača podnesene ranije ove godine kojom traži 3 milijuna funti odštete jer je Elton John navodno prekršio odredbe njihovog sporazuma o razvodu nakon što je spomenuo njihov brak u svojoj autobiografiji.
Pogledaj originalni članak

Bivša supruga Eltona Johna, Renate Blauel, pokušala je izvršiti samoubojstvo na njihovom medenom mjesecu 1984., navodi se u dokumentima podnesenim Visokom sudu u Londonu, prenosi BBC. Blauel kaže da se predozirala Valiumom nakon što joj je suprug rekao da "brak ne funkcionira i da želi da ode" trećeg dana njihovog borava u St. Tropezu.

Ova tvrdnja pojavila se u sklopu njezine tužbe protiv pjevača podnesene ranije ove godine kojom traži 3 milijuna funti odštete jer je Elton John navodno prekršio odredbe njihovog sporazuma o razvodu nakon što je spomenuo njihov brak u svojoj autobiografiji iz 2019. i filmu "Rocketman".

Foto: profimedia

Ona kaže da joj je to pogoršalo dugogodišnje probleme s mentalnim zdravljem jer se našla u središtu pozornosti medija i javnosti te je navodno potrošila tisuće funti na terapiju. Njezin odvjetnik je naveo davni pokušaj samoubojstva i niz paničnih napada tijekom njihova braka kao dokaz za dugogodišnje mentalne probleme od kojih pati njegova klijentica.

Inženjerka zvuka rodom iz Njemačke, Blauel je bila u braku sa Sir Eltonom četiri godine i držala se dalje od očiju javnosti još od 1988. godine kada je taj brak službeno okončan. Odvjetnici Eltona Johna priznali su postojanje sporazuma o razvodu, koji su potpisale obje strane, ali su odbacili bilo kakva kršenja uvjeta ili nanošenje "psihološke povrede". Elton John je danas u sretnom braku s muškarcem.

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZV
zvezdomor
06:58 27.08.2020.

kako se nebi ubila kad je shvatila da joj mladoženja štipa konobara